Волонтерська єДопомога не залишить у біді!
24 чер, 2022 0 Коментарів 445 Переглядів

Волонтерська єДопомога не залишить у біді!

☝️Друзі, нагадуємо! Волонтерська єДопомога не залишить у біді! ? Адже наші благодійники - єДопоможці щодня заходять на платформу і шукають тих кого зможуть підтримати. 
Якщо Вам необхідна допомога продуктами харчування, засобами гігієни, ліками тощо Вам потрібно:
? Пройти реєстрацію на платформі та залишити заявку на допомогу (вона може одночасно містити декілька замовлень на ліки, продукти, одяг тощо).
? Коли благодійник обере вашу заявку або замовлення, ви отримаєте електронний код на придбання товарів (у випадку Допомоги онлайн) або вам зателефонують з контакт-центру для уточнення відомостей щодо актуальності та передадуть ваші контакти благодійнику.
✔️Отримати допомогу. 
Як створити заявку??
? На головній сторінці платформи натиснути «Отримати допомогу» та пройти реєстрацію. У своєму профілі обов'язково напишіть про себе, адже цю інформацію бачать благодійники, а також, за потреби, оберіть одну з необхідних категорій.
?У вкладці «Подати заявку» обрати категорію, потребу та зазначити кількість. За необхідності можна «Додати» ще декілька категорій потрібних товарів. Після чого натиснути «Відправити». 
?Ваша заявка переміститься у вкладку «Очікую допомоги», що означає - ваша заявка успішно відправлена та благодійники мають змогу її побачити та взяти в роботу.
?Після того, як благодійник візьме в роботу вашу заявку вона переміститься у вкладку “Заявка у благодійника”. 
єДопомога - це платформа, де один одного можуть знайти ті, кому потрібна допомога, та ті, хто може допомогти.

В Україні запрацював сервіс для надання та отримання допомоги
Інші новини чер. 2022

В Україні запрацював сервіс для надання та отримання допомоги

В Україні створили портал "Поряд", за допомогою якого будь-хто може просити про допомогу та надавати її без посередників. Важливою перевагою порталу є те, що там усе в одному місці, а інтерфейс простий та зрозумілий для кожного. Платформу створила...

На соціальній платформі єДопомога від сьогодні можна подати заявку на грошову допомогу від міжнародних організацій
Інші новини травень. 2022

На соціальній платформі єДопомога від сьогодні можна подати заявку на грошову допомогу від

Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що на соціальній платформі єДопомога (edopomoga.gov.ua ) реалізована можливість подати заявку на отримання додаткової грошової допомоги від міжнародних організацій. «Від сьогодні люди,...

є Допомога. Є потреба? Є допомога.
Інші новини травень. 2022

є Допомога. Є потреба? Є допомога.

Укр Eng Платформа єДопомога допомагає кожному, хто постраждав від російської агресії Тут ви можете дізнатися, як отримати гроші від держави, залишити заявку на допомогу або запропонувати підтримати інших у забезпеченні продуктами харчування, одягом,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація