ДО УВАГИ КЛІЄНТІВ ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ»
09 сер, 2022 0 Коментарів 1 219 Переглядів

ДО УВАГИ КЛІЄНТІВ ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ»

Порядок повернення коштів
Якщо по вашому особовому рахунку за результатами остаточного розрахунку з ТОВ «Івано-Франківськгаз збут» за газ, спожитий до 1 травня 2022 р., обліковується переплата або кошти були помилково сплачені на наш рахунок, вам необхідно надіслати нам письмову заяву на повернення цих коштів. До заяви необхідно додати:
копію паспорта (1-6 сторінки),
ідентифікаційного коду, 
квитанції про помилкову оплату, 
довідку з банку з реквізитами карткового рахунку (може бути
автоматично згенерована у мобільному додатку банку, повинна містити IBAN карткового рахунку).
Найбільш зручний варіант – направити підписану заяву та документи листом на нашу поштову адресу: 76000, м. Івано-Франківськ, вул. Ленкавського, 20. 
Зауважимо, що на копіях документів має бути зроблений посвідчувальний напис («Згідно з оригіналом»), а також підпис, ПІБ власника документа і дата.
Також підписану заяву та документи можна направити на електронну скриньку contact@ifgaszbut.com.ua. Зауважимо, що у цьому разі заява та копії документів, що додаються, повинні бути скріплені/завірені за допомогою електронного підпису (ЕЦП). Такі вимоги до документів висуваються у Законі України "Про електронні документи та електронний документообіг".
Автоматично перевести переплату з особового рахунку у ТОВ «Івано-Франківськгаз збут» на особовий рахунок клієнта у ТОВ «ГК «Нафтогаз України» неможливо, оскільки це різні юридичні особи. Наразі відсутні підстави для автоматичного переведення коштів з особових рахунків споживачів однієї кампанії на особові рахунки споживачів іншої.
Дякуємо за розуміння.

Бланк заяви доступний нижче або на офіційному сайті компанії. за посиланням

Нафтогаз забезпечує газом більшість українців: що потрібно знати
Інші новини лип. 2022

Нафтогаз забезпечує газом більшість українців: що потрібно знати

З 1 травня 2022 року до реєстру Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» підключені 8,8 млн українських домогосподарств, які отримували газ від постачальника «останньої надії» (ПОН), відповідно до річного тарифного плану «Фіксований» з однією з...

Оплати рахунок за газ за допомогою картки єПідтримка
Інші новини лют. 2022

Оплати рахунок за газ за допомогою картки єПідтримка

Громадяни України віком від 60 років можуть здійснити оплату за спожитий природний газ коштами, нарахованими за програмою єПідтримка. Використати ці кошти можна впродовж дев’яти місяців з дня зарахування. Оплатити рахунок за газ за допомогою картки...

Завдяки рішенню Уряду знижка для абонентів ТОВ «Івано-Франківськгаз збут» склала 2,89 грн за кубометр газу
Інші новини лют. 2021

Завдяки рішенню Уряду знижка для абонентів ТОВ «Івано-Франківськгаз збут» склала 2,89 грн за

Згідно з рішенням Уряду вартість газу не може перевищувати 6,99 грн за кубометр. Місцеве газопостачальне підприємство ТОВ “Івано-Франківськгаз збут” запропонувало 6,99 грн за кубометр у лютому, тоді як січнева вартість газу в них складала 9,88 грн....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація