Запрошуємо вас взяти участь у навчально-інформаційному заході: "Розкриваємо потенціал: нові функції Державного Агарного Реєстру для фермерських господарств"
04 сер, 2023 0 Коментарів 295 Переглядів

Запрошуємо вас взяти участь у навчально-інформаційному заході: "Розкриваємо потенціал: нові функції Державного Агарного Реєстру для фермерських господарств"

Друзі!
Запрошуємо вас взяти участь у навчально-інформаційному заході: "Розкриваємо потенціал: нові функції Державного Агарного Реєстру для фермерських господарств".
✅Прохання зареєструватись за наступним посиланням:  https://forms.gle/ZExFaSVnZ5XkbQJ47
?? ?? Даний захід проводиться у рамках  серії навчальних та інформаційних заходів з питань аграрного та сільського розвитку, які організовано проектом ЄС «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні» (IPRSA) у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України та з Програмою «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні», що фінансується ЄС та впроваджується Світовим Банком. 
Мета заходу: ознайомити учасників з актуальними змінами та новими можливостями, які пропонує Державний Агарний Реєстр, і навчити їх ефективно використовувати цей інструмент для підвищення ефективності, рентабельності та конкурентоспроможності їх фермерських господарств. Передбачено  зосередитися на нововведеннях та оновленнях в системі: актуальна інформація для фермерів, питаннях, які стосуються покращення кабінету фермера у ДАР та спрощення процедур та ефективність управління. 
Організатор: Проект Європейського Союзу «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні (IPRSA) у співпраці з Програмою «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні», що фінансується ЄС та впроваджується Світовим Банком та за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.
Для кого:  виробники сільськогосподарської продукції різних організаційно-правових форм з усіх регіонів України, представники органів виконавчої влади всіх рівнів, представники органів місцевого самоврядування/представники територіальних громад, представники галузевих та професійних організацій, сільськогосподарські дорадчі служби та сільськогосподарські дорадники та  інші зацікавлені особи. 
Мова: українська
Формат: Онлайн-платформа ZOOM 
Коли: 10 серпня  2023 року 
Час: 10.00-12.30 
Спікери: 
Денис Башлик -Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (можливі зміни).
Річард Розвадовскі – ключовий експерт Проекту ЄС IPRSA
Дарина Манжура  – координаторка програми «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні», Світовий Банк
Тарас Купріянчук – експерт Світового Банку
Світлана Соколовська – директор регіонального відділення Укрдержфонду у Волинській області
Сергій Замідра - перший заступник голови Всеукраїнської асоціації громад
❗Реєстрація на захід триватиме до 15-00, 09.08.2023 р.  
Лінк на підключення буде надіслано усім зареєстрованим учасникам на вказані ними адреси електронної пошти напередодні заходу.
Посилання на форму реєстрації:  https://forms.gle/ZExFaSVnZ5XkbQJ47
Чекаємо на вас!?


Малі агровиробники можуть отримати допомогу через ДАР

Державному аграрному реєстрі триває прийом заявок в рамках нової програми допомоги малим агровиробникам на загальну суму понад 1,5 млрд грн (50 млн євро). Програма фінансується за рахунок бюджетної підтримки Європейського Союзу. За умовами програми,...

Питання реалізації державних програм підтримки сільгоспвиробників обговорено під час наради

Вчора під головуванням заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тараса Висоцького відбулася чергова селекторна нарада з питань проведення земельних торгів у територіальних громадах, реалізації державних програм...

Органічна продукція – крок до ЄС

За участі громадської спілки виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна» під патронатом Міністерства економіки, торгівлі та сільського господарства України, на запит учасників бізнес-спілки «Органічна Україна», за підтримки...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація