Стартував проєкт «Відкритий ринок» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств
29 кві, 2020 0 Коментарів 452 Перегляди

Стартував проєкт «Відкритий ринок» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств

15 квітня 2020 року стартував проєкт «Відкритий ринок» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств, покликаний допомогти їм знайти своїх покупців, які у свою чергу отримують можливість придбати якісні свіжі продукти. Ініціатори проєкту - громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з Асоціацією міст України.
«Відкритий ринок» - це майданчик, на якому можуть зустрітись без посередників виробники сільськогосподарської продукції та її споживачі. Він задуманий як відповідь на виклик епідемії СОVID-19 та її наслідків. Багато селян сьогодні опинилися у складній ситуації, не маючи можливості реалізувати власновирощену продукцію на ринках та ярмарках України. Водночас, мешканці міст і селищ вимушені купувати фрукти, овочі, м'ясо, молоко та іншу продукцію виключно в магазинах та супермаркетах.
Проєкт «Відкритий ринок» не є комерційним, а виключно соціальним, тому не передбачає жодної системи оплати. Проєкт є всеукраїнським, у своїй області споживачі зможуть знайти продукцію після того, як в ній зареєструється перший виробник.
Платформа «Відкритий ринок» доступна за адресою: https://rynok.in.ua/.
Детальніше про проєкт можна дізнатися за посиланням http://www.auc.org.ua/novyna/vidkrytyy-rynok-startuye-onlayn-proyekt-za-pidtrymky-amu.

Рекомендації із підготовки складів для приймання зерна і захисту зернових запасів

Однією із ланок забезпечення продовольчої безпеки країни є стратегія захисту зернових запасів від шкідливих організмів. Ця стратегія базується на особливостях розмноження і шкідливості шкідників запасів у залежності від умов, способів, режимів...

Держава фінансово підтримує пасічників

Постановою Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року №107 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року №395) уряд визначив один із напрямків державної підтримки - це дотація суб'єктів господарювання та фізичних...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація