Система безоплатної правової допомоги Прикарпаття частково переходить на дистанційну роботу
19 бер, 2020 0 Коментарів 664 Перегляди

Система безоплатної правової допомоги Прикарпаття частково переходить на дистанційну роботу

З 16 березня по 3 квітня 2020 року працівники системи надання безоплатної правової допомоги, за наявності технічної можливості, працюватимуть у віддаленому доступі із застосуванням електронних комунікацій та технологій.
Перехід на дистанційний режим роботи передбачений наказом Координаційного центру з надання правової допомоги від 16 березня 2020 року №124-аг «Про організацію роботи Координаційного центру з надання правової допомоги та його територіальних відділень на період карантину».
Працівники Координаційного центру з надання правової допомоги, регіональних та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги з 16 березня по 03 квітня 2020 року можуть працювати поза межами офісних приміщень – у себе вдома чи в іншому місці за їх вибором. Працівники продовжують виконувати свої посадові обов’язки упродовж робочого часу за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій у віддаленому режимі.
Керівники самостійних структурних підрозділів Координаційного центру з надання правової допомоги, регіональних та місцевих центрів з надання БВПД мають забезпечити безперебійну роботу підрозділів у період карантину.
Наказ про частковий перехід на дистанційну роботу системи БПД прийнято відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 року, у зв’язку із загостренням ситуації, пов’язаної з поширенням випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусу COVID-19, та з метою своєчасного і повного проведення профілактичних і протиепідемічних заходів.
Приймаючи до уваги збільшення рівня правових питань та проблем, які виникають, у тому числі, через впровадження карантину система надання безоплатної правової допомоги посилює роботу своїх дистанційних сервісів надання БПД.
Як отримати правову допомогу дистанційно:
- зателефонувати на безкоштовний номер системи надання безоплатної правової допомоги 0 800-213-103
- поставити запитання в месенджер фейсбук-сторінки системи БПД https://www.facebook.com/Centre.4.Legal.Aid/
- написати на електронну пошту найближчого місцевого центру (адреси можна дізнатися на сайті системи БПД https://www.legalaid.gov.ua/
- скористатися правничою Вікіпедією WikiLegalAid https://wiki.legalaid.gov.ua
- прочитати правову консультацію на телеграм-каналі «Безоплатна правова допомога» https://t.me/ualegalaid

Івано-Франківська облдержадміністрація запроваджує заходи для запобігання поширенню коронавірусної

У зв’язку з поширення у світі коронавірусної інфекції COVID-19 в обласній державній адміністрації запроваджують заходи щодо попередження розповсюдження нового інфекційного захворювання. Про це йдеться в розпорядженні ОДА від 16.03.2020 року № 164....

Відбулося засідання тимчасової протиепідемічної комісії при облдержадміністрації

Сьогодні відбулося засідання тимчасової протиепідемічної комісії при облдержадміністрації, яку провів т. в. о. голови облдержадміністрації Віталій Федорів. «У сусідній Чернівецькій області маємо один клінічно підтверджений випадок захворюваності на...

Денис Шмигаль: Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф сприятиме наближенню

Сьогодні в Івано-Франківську відкрили сучасний обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Це дозволить своєчасно та якісно надавати екстрену медичну допомогу жителям області, раціонально використовувати...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація