В області до 24 квітня продовжено карантин та режим надзвичайної ситуації
26 бер, 2020 0 Коментарів 617 Переглядів

В області до 24 квітня продовжено карантин та режим надзвичайної ситуації

Вчора т. в. о. голови облдержадміністрації Віталій Федорів провів позачергове засідання обласної комісії ТЕБ та НС.
Посадовець повідомив про  завдання, які окреслено Президентом України Володимиром Зеленським та Премєр- міністром  Денисом Шмигелем під час селекторної наради.
Керівництво держави працює над вирішенням нагальних питань, повязаних із надзвичайною ситуацією в державі. Зокрема, найближчим часом в область надійдуть апарати ШВЛ та  засоби індивідуального захисту. Також з 1 квітня передбачено медичну субвенцію для закладів охорони здоровя, в тому числі для придбання інсуліну.
«У зв’язку із  рішенням, прийнятим сьогодні на засіданні Кабінету міністрів України про запровадження режиму надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів, ситуація потребує максимальної уваги на місцях», – наголосив Віталій Федорів.
На засіданні комісії прийнято рішення  затвердити режим надзвичайної ситуації на території області до 24 квітня  та розробити відповідний план реагування.
Додамо, що  за словами Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, режим надзвичайної ситуації не обмежує конституційні права громадян, а лише консолідує зусилля для подолання загрози.
У Болехівській міській раді засідання міської комісії ТЕБ та НС і тимчасової протиепідемічної комісії відбудеться сьогодні, 26 березня 2020 року.

Вживатимемо всіх заходів, щоб підтримати бізнес, який зазнає збитків через карантинні заходи

Сьогодні т.в.о. голови обласної державної адміністрації Віталій Федорів провів онлайнбрифінг для представників засобів масової інформації щодо проведення на Прикарпатті карантинних та обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної...

Віталій Федорів провів брифінг щодо протидії поширенню коронавірусу на Прикарпатті

У всіх закладах галузі охорони здоров’я Прикарпаття наявні засоби індивідуального захисту на випадок поширення небезпечного інфекційного захворювання COVID-2019. Зокрема, налічується близько 500 костюмів біозахисту, 175 тисяч пар рукавиць...

Із початком весни на Прикарпатті стартує «Велике будівництво»

Сьогодні заступник голови облдержадміністрації Віталій Федорів під час щотижневої оперативної наради підбив підсумки роботи за минулий тиждень та окреслив завдання на поточний. Пріоритетними є завдання щодо налагодження роботи госпітальної ради та...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація