Повідомлення до населення області  щодо заходів з запобігання поширенню коронавірусу  COVID-19
10 кві, 2020 0 Коментарів 407 Переглядів

Повідомлення до населення області щодо заходів з запобігання поширенню коронавірусу COVID-19

Шановні краяни!
Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації повідомляє, що для профілактики захворювання гострою коронавірусню хворобою кожному громадянину слід відповідально дотримуватись санітарно-гігієнічних норм та правил. 
При перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю та повідомте йому попередню історію подорожейВін вирішить чи потрібна ізоляція та госпіталізація. Залишайтеся вдома! Самоізоляція - найдієвіший спосіб убезпечити себе від інфікування.
Але, якщо у вас температура вище 38° і важко дихати, одразу викликайте швидку.
З метою мінімізації поширення коронавірусної хвороби комунальні служби виконують дезінфекційні заходи у приміщеннях, будівлях, спорудах. Просимо сприяння кожного громадянина у цьому.
Особливо звертаємо увагу мешканців області на виконання карантинних заходів під час вихідних та святкових днів. Обмежте своє пересування по вулиці та відвідування місць з масовим скупченням людей.
Для обмеження поширення коронавірусу встановлені на межі області контрольно-перепускні пункти для моніторингу стану здоров’я подорожуючих. 
Для своєчасного реагування на питання щодо гострої коронавірусної хвороби в області працює гаряча лінія за номером 0-800-501-554.
Шановні краяни! Дотримуйтесь санітарно-гігієнічних норм та правил, виконуйте обмежувальні заходи щодо недопущення поширення небезпечного захворювання. Так ви збережете своє здоров’я та життя. 

На Івано-Франківщині вже 218 людей захворіли на COVID-19

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 9 квітня в Україні 1892 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 57 летальних, 45 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 224 нові випадки. Наразі коронавірусна хвороба виявлена:...

На Прикарпатті майже 200 осіб хворі на COVID-19

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00год. 8 квітня в Україні 1668 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 52 летальні, 35 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 206 нових випадків. В Івано-Франківській області...

Івано-Франківська облдержадміністрація запроваджує заходи для запобігання поширенню коронавірусної

У зв’язку з поширення у світі коронавірусної інфекції COVID-19 в обласній державній адміністрації запроваджують заходи щодо попередження розповсюдження нового інфекційного захворювання. Про це йдеться в розпорядженні ОДА від 16.03.2020 року № 164....

0 Коментарів

Авторизація