В ОДА нагадують про необхідність дотримання карантинних заходів
15 травень, 2020 0 Коментарів 488 Переглядів

В ОДА нагадують про необхідність дотримання карантинних заходів

Вчора на онлайн-брифінгу перший заступник голови обласної державної адміністрації Марія Савка розповіла про стан захворюваності на COVID-19 на Прикарпатті.
За минулу добу лабораторними установами області підтверджено 22 нових випадків COVID-19, захворілих дітей немає. Приріст захворювання склав менше  двох відсотків.
Загалом, з початку епідемії захворіли 1166 жителів області, серед них 277 - медичні працівники. Найбільшу кількість хворих виявлено в Івано-Франківську - 328, Калуші та  Калуському районі - 143, Тисменицькому районі -112.
За минулу добу є два лабораторно підтверджених летальних випадки: медсестра з Косова -59 років та дівчина-студентка з Івано-Франківська – 19 років. Також вчора ввечері стало відомо про смерть завідувача відділу Прикарпатського клінічного онкологічного центру Ігора Закала. Всього з початку епідемії на Івано-Франківщині зареєстровано 65 летальних випадків від COVID-19.
На Прикарпатті за добу одужали 89 пацієнтів, а, загалом, ця цифра складає  423 особи, що майже 40 відсотків від захворілих.
Окремо посадовиця зупинилася на питаннях надходження в область гуманітарних вантажів із засобами індивідуального захисту.
Сьогодні від державної компанії «Укргазвидобування» передано медичним закладам області гуманітарний вантаж на суму майже 35 млн грн: 60 тисяч костюмів, рентгенапарат, 7 апаратів УЗД та 25 моніторів пацієнта. Завтра обласній інфекційній лікарні буде передано сучасний високотехнологічний апарат ШВЛ.
«Хочу нагадати, що карантинні заходи у нас продовжено. Керівники тих закладів, які запрацювали з понеділка, повинні дотримуватися рекомендацій Держпродспоживслужби щодо забезпечення карантину», - наголосила Марія Савка.

На Прикарпатті 126 осіб вилікувалися від COVID-19

Сьогодні під час чергового онлайн-брифінгу щодо ситуації в області із захворюваністю на COVID-19 перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка повідомила, що за минулу добу виявлено 18 нових позитивних випадків коронавірусної інфекції у...

Про ситуацію із захворюванням на COVID-19 розповіли під час брифінгу в ОДА

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Марія Савка відзначила, що епідеміологічна ситуація з поширенням коронавірусу в нашій області продовжує залишатися складною. За даними Івано-Франківського обласного лабораторного центру, за...

Днями область отримає захисні костюми і швидкі тести

Про це сьогодні під час онлайнбрифінгу повідомила перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка. Вона зазначила, що в область надійде партія захисних костюмів для медпрацівників у кількості 9 тисяч одиниць та 10 тисяч швидких тестів. А...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація