«Червоних зон» на Прикарпатті побільшало
25 сер, 2020 0 Коментарів 745 Переглядів

«Червоних зон» на Прикарпатті побільшало

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось 20 серпня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
«14 регіонів перевищили рівень захворюваності нових випадків на 100 тисяч населення за останні два тижні. Тому ми маємо 14 червоних зон, 75 - помаранчевих, 106 - жовтих», - про це повідомив Віктор Ляшко, заступник міністра охорони здоров’я-головний санітарний лікар України.
Зокрема, на Івано-Франківщині до «червоної зони» віднесені місто Коломия, Городенківський, Косівський та Тисменицький райони. 
«Помаранчевий» рівень встановлено у містах Івано-Франківськ, Бурштин, Калуш та у Богородчанському, Калуському, Коломийському, Надвірнянському районах.
«Жовтий» рівень встановлено у м. Яремче та у Верховинському, Галицькому, Долинськом, Рогатинському, Рожнятівському, Снятинському, Тлумацькому районах.
Новий розподіл на рівні розпочав діяти з понеділка 24 серпня.
Нагадаємо, що такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

На Прикарпатті визначено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19

В Україні після аналізу захворюваності COVID-19 переглянули кордони «червоної», «помаранчевої» і «жовтої» карантинної зони. Від сьогодні, 17 серпня 2020 року, розпочав діяти новий розподіл по карантинних зонах, який залишиться в силі на 14 днів....

Віталій Федорів: Ситуація із поширенням на Прикарпатті коронавірусної інфекції продовжує залишатися

Впродовж вихідних в області лабораторно підтверджено ще 360 нових позитивних випадків інфікування COVID-19. Загалом, за даними Центру громадського здоров’я, на сьогодні на Прикарпатті підтверджено 4916 випадків цієї недуги. Показник захворюваності...

Про ситуацію із захворюванням на COVID-19 розповіли під час брифінгу в ОДА

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Марія Савка відзначила, що епідеміологічна ситуація з поширенням коронавірусу в нашій області продовжує залишатися складною. За даними Івано-Франківського обласного лабораторного центру, за...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація