27-29 травня в Івано-Франківську журналістів навчатимуть писати про війну
16 травень, 2022 0 Коментарів 524 Перегляди

27-29 травня в Івано-Франківську журналістів навчатимуть писати про війну

Фундація Суспільність та Souspilnist Academy запрошують журналістів з усіх регіонів України на «Школу воєнного сторітелінгу».
Набір практичних інструментів для роботи конвергентних журналістів у час війни – протягом трьох днів в Івано-Франківську. Ми запрошуємо тих, хто разом з нами готовий пройти інтенсивний вишкіл, подати заявку на участь у Школі.
  • Як розповідати історії?
  • Як брати інтерв’ю і працювати з героями?
  • Як проводити оперативний фактчекінг?
  • Як подавати історії на різних платформах?
  • Як працювати редакції в умовах війни?
Відповіді на ці питання ми разом знайдемо і відразу застосуємо знання на практиці. Souspilnist Academy надасть площадки для розміщення матеріалів, створених під час воркшопів Школи.
Захід відбудеться 27-29 травня в місті Івано-Франківську.
Відбір учасників відбувається на конкурсних засадах. Для участі потрібно до 12:00 18 травня 2022 року заповнити форму: https://bit.ly/3kHHdcJ та надіслати мотиваційний лист і CV на пошту souspilnistfoundation@gmail.com.
Участь безкоштовна. Фундація Суспільність покриє витрати на проїзд та забезпечить учасників проживанням і харчуванням в Івано-Франківську під час участі у Школі.
Виникли питання – контактуйте souspilnistfoundation@gmail.com, 095 698 18 31 (Вікторія).

Увага! Штормове (метео) попередження!

Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної військової адміністрації повідомляє, що в найближчі три години із збереженням до кінця дня 13 травня та протягом ночі 14 травня по області та місту очікується посидення...

Якщо ви опинилися на території Прикарпатті та потребуєте допомоги, тоді ця інформація для вас.↘️

Якщо ви опинилися на території Прикарпатті та потребуєте допомоги, тоді ця інформація для вас. В Івано-Франківську продовжує працювати Координаційний штаб по розміщенню тимчасово переміщених осіб на території нашої області. Адреса штабу - м....

Прикарпаття серед лідерів внутрішнього туризму за підсумками минулого року

Державне агентство розвитку туризму України оприлюднило результати дослідження внутрішнього туризму у 2021 році. Івано-Франківська область увійшла до п’ятірки найбільш популярних та найбільш відвідуваних туристичних дестинацій України. Учасники...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація