З турботою і любов’ю – для дітей!
06 лип, 2023 0 Коментарів 377 Переглядів

З турботою і любов’ю – для дітей!

Директор та колектив ЗДО "Веселка", дотримуючись Санітарного регламенту для дошкільних закладів, впродовж року дбають про своїх малят, роблять усе можливе для того, щоб дітям було затишно і по-домашньому тепло, щоб вони отримали необхідні знання, розвивали свої здібності і впевнено йшли вперед!!! 

З метою підготовки закладу до нового навчального року та завдяки  спільній праці в червні 2023 року тут було чимало зроблено. ?‍♀️?‍♂️
У  групах "Віночок", "Калинка", "Ромашка", коридорах групи "Бджілка", біля кабінету вихователя-методиста та директора пошліфовано та полаковано паркет.

У коридорі на першому поверсі будівлі змонтували підвісну стелю  плитою армстронг та встановили нові світильники. ?‍??‍?

Побілили стіни сходової клітки та малих коридорів. Провели косметичний ремонт харчоблоку?‍??‍?. Пофарбували підлогу та побілили стіни  у  приміщені пральні. Дрібні ремонти провели у приміщенні закладу та на майданчиках. А ще замінили зовнішній трубопровід, облаштували нові клумби, постійно здійснюють покіс трави.?‍??‍?

Кошти?? на придбання будівельних та господарських матеріалів виділили з міського бюджету, а роботи провели усім колективом разом з батьками вихованців.??

Директор ЗДО «Веселка» ?‍?Сніжанна Євгенівна щиро дякує усім батькам за активну допомогу в проведенні ремонту та небайдуже ставлення до потреб закладу?! А також працівникам дошкільного закладу, які відповідально ставляться до виконання робіт різного роду. 

Саме завдяки досягнутому порозумінню та співпраці ?між Болехівською міською радою, адміністрацією закладу дошкільної освіти та батьками у  "Веселці" діти зростають в атмосфері любові та добра!

День захисту дітей у ЗДО "Веселка"

Сьогодні, в перший день літа весь світ святкує День захисту дітей!!! Це чудове свято завітало і в ЗДО "Веселка", щоб подарувати дітям радість і хороший настрій. Працівники закладу організували свято, щоб маленькі дошкільнята хоч на мить забули про...

Новий день - нові цікаві сюрпризи в ЗДО"Веселка"!
Новини освіти травень. 2023

Новий день - нові цікаві сюрпризи в ЗДО"Веселка"!

Неймовірним подарунком для малят стала справжнісінька пожежна машина новітнього зразка, на якій приїхали гості до дітей просто на територію закладу. Захопленню вихованців не було меж! Вони розглядали машину, торкались, навіть побували всередині. І...

«Міні-мен та міні-міс. Дошкільня – 2019»

Відповідно до плану роботи управління освіти на 2019 р, наказу управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради від 12.11.2019 р. № 316 «Про організацію та проведення міського шоу-конкурсу «Дошкільня – 2019» та з метою виявлення і...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація