Відбудеться другий національний тест із медіаграмотності — запрошуємо долучитися
17 жов, 2023 0 Коментарів 234 Перегляди

Відбудеться другий національний тест із медіаграмотності — запрошуємо долучитися

25 жовтня відбудеться щорічний тест із медіаграмотності, який організовує національний проєкт із медіаграмотності Міністерства культури та інформаційної політики «Фільтр» до Глобального тижня медіаграмотності 23–29 жовтня. Це вже вдруге Україна приєднується до цієї ініціативи.
Тест можна скласти 25 жовтня на платформі «Typeform» о 10:00, 13:00, 17:00 та 21:00 лише 1 раз. Тривалість опитування 45 хвилин, після закінчення ви одразу побачите свій результат. Правильні відповіді організатори опублікують 26 жовтня на сайті «Фільтр».

Покликання на тест шукайте напередодні в соцмережах та на сайті «Фільтр».

Учасники, які найшвидше дадуть найбільшу кількість правильних відповідей, отримають подарунки від партнерів. Гравці, які складуть тест більше ніж 1 раз, не зможуть претендувати на призи.

Справжні гуру медіаграмотності отримають сертифікати, що підтверджують їхні знання. Переконайтеся, що ви правильно зазначили електронну пошту, прізвище та ім’я. Переможців оголосять 1 листопада в соцмережах та на сайті «Фільтр».

Національний тест із медіаграмотності реалізовується Національним проєктом із медіаграмотності «Фільтр» Міністерство культури та інформаційної політики України разом із програмою USAID «Мріємо та діємо» та проєктом «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність», які втілюються IREX in Ukraine, та разом з UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за підтримки уряду Японії.

Перелік країн, де можна скласти мультипредметний тест за кордоном, розширили
Новини освіти травень. 2023

Перелік країн, де можна скласти мультипредметний тест за кордоном, розширили

ля українських вступників розширили перелік країн і міст, де можна скласти національний мультипредметний тест (НМТ). До нього додалися: Мерш (Люксембург), Майнц (Німеччина), Осло (Норвегія) та Бельдібі (Туреччина). До 7 травня у персональному...

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив демонстраційний варіант національного

Демонстраційний тест можна завантажити у форматі .pdf за посиланням bit.ly/3OCmggX. Документ зручний для тих, у кого наразі повільний інтернет або немає можливості працювати упродовж 90 хвилин за комп’ютером. Окрім завдань, тут є правильні...

До Всесвітнього тижня інфомедійної грамотності «Всеосвіта» проведе онлайн-семінар

Щорічно за ініціативи #ЮНЕСКО відзначають Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності. В Україні ця подія відбувається вже вдесяте, і триватиме з 24 до 31 жовтня 2021 року. Цьогоріч головна тема тижня – «Медійна та інформаційна...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація