День Дошкілля - свято радості
30 вер, 2024 0 Коментарів 43 Перегляди

День Дошкілля - свято радості

Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини.

Бути працівником закладу дошкільної освіти - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - життя і надія наших дітей. 
💁‍♀️27 вересня на базі закладу дошкільної освіти (ясел-садка) "Дзвіночок" Болехівської міської ради організовано та проведено урочисте святкування, присвячене Дню дошкілля.
Участь у святі взяли вихованці із ЗДО "Веселка", ЗДО "Пролісок", ЗДО"Зірочка" та господарі свята - ЗДО "Дзвіночок".  Свято проведено шляхом організації дозвілля вихованців у чотирьох локаціях: "Малюємо перемогу, об'єднаємо Україну!", "Моя співуча Україна!", "Ми за мир!" (аплікація) та "Ми чудові!" (фізкультура).
🥰Упродовж свята дошкільнята дивували своєю творчою майстерністю та оригінальними виступами, а колективи закладів дошкільної освіти - креативним оформленням локацій. 
☝️Тільки завдяки систематичному, організованому навчанню, діти зуміли  відтворити набуті знання. 
🐻На завершення свята малята розважались з казковими героями та пригощались смаколиками.
Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята! Ваша самовіддана праця, терпіння та безмежна любов до дітей — це фундамент, на якому будується майбутнє нашої країни. Ви даруєте нашим дітям не лише знання, а й тепло своїх сердець, формуючи їхні особистості з ранніх років. 

Бажаємо Вам міцного здоров'я, нових професійних звершень та здійснення всіх задумів, мрій і бажань. Нехай кожен день приносить Вам радість від Вашої благородної справи!

У ДНЗ "Зірочка" відзначили День дошкільного працівника

Вже стало традицією 27 вересня відзначати Всеукраїнський День дошкілля і вшановувати працю всіх працівників дитячих садочків у ДНЗ "Зірочка". У закладі напередодні свята був організований захід - "День дошкільного працівника". Діти привітали всіх...

Організація освітнього процесу в закладах дошкільної освіти: вимоги і реалії

Відповідно до плану роботи управління освіти на І квартал 2021 року 30 березня 2021 року на базі ДНЗ «Зірочка» проведено інструктивно-методичну нараду із керівниками закладів дошкільної освіти Болехівської міської ради з дотриманням відповідних...

«Міні-мен та міні-міс. Дошкільня – 2019»

Відповідно до плану роботи управління освіти на 2019 р, наказу управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради від 12.11.2019 р. № 316 «Про організацію та проведення міського шоу-конкурсу «Дошкільня – 2019» та з метою виявлення і...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація