5 березня завершується реєстрація на ЗНО-2021
04 бер, 2021 0 Коментарів 367 Переглядів

5 березня завершується реєстрація на ЗНО-2021

Залишилося два дні, щоб зареєструватися для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року – реєстрація завершується 5 березня. До цього дня також можна внести зміни в персональні дані учасника ЗНО, якщо в Сертифікаті учасника виявлено помилку.
5 березня – останній день, визначений для відправлення поштою реєстраційних документів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Дату подання документів до регіонального центру оцінювання якості освіти визначають за відтиском штемпеля на поштовому конверті.
Регіональні центри оцінювання якості освіти продовжуватимуть опрацьовувати реєстраційні документи, отримані після 5 березня, однак за умови, що вони відправлені у встановлені терміни. Документи, надіслані після 5 березня, опрацьовувати не будуть.
Перевірити стан опрацювання реєстраційних документів після надсилання можна за допомогою спеціального сервісу. Для цього до нього потрібно ввести номер реєстраційної картки. Документи в регіональних центрах оцінювання якості освіти опрацьовують у міру їх надходження, але не довше ніж протягом 10 робочих днів.
Підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який особа, що реєструвалася, отримує в індивідуальному конверті разом із реєстраційним повідомленням. Якщо Сертифікат не надійшов, слід перевірити стан опрацювання реєстраційних документів за допомогою спеціального сервісу.
Якщо особа вже має Сертифікат, однак виявила помилку в персональних даних, можна внести необхідні зміни до 5 березня, скориставшись спеціальним сервісом ”Внести зміни”.
Станом на сьогодні, 3 березня, для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні та державній підсумковій атестації зареєстровано 268 339 осіб, які обрали 1 млн 92 тис. 374 тестування.
До п’ятірки найпопулярніших предметів ЗНО, які обирають учні, входять:
  • історія України – цей навчальний предмет обрали 210 028 осіб,
  • математика – 207 205 осіб,
  • українська мова і література – 178 119 осіб (87 192 особи зареєструвалися для участі в тестуванні з української мови),
  • географія – 126 190 осіб,
  • англійська мова – 105 133 особи.
Основна сесія ЗНО цьогоріч стартує 21 травня тестуванням з хімії й триватиме до 15 червня, коли відбудеться ЗНО з географії.
Про всі деталі цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання можна дізнатися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.
Нагадаємо, Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет наголосив, що зовнішнє незалежне оцінювання є основним інструментом якісного та неупередженого вступу до закладів вищої освіти України.

На ЗНО-2021 вже зареєструвалося майже 150 тисяч осіб

Щонайменше два тижні залишилося до завершення реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року. Наразі для участі в ЗНО й державній підсумковій атестації зареєстровано 149 540 осіб, які обрали 611 220 тестувань. Найпопулярнішими...

Пробне ЗНО-2021: за тиждень зареєструвалося понад 13 тисяч осіб

За тиждень від початку реєстрації для проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання процес завершили (здійснили оплату послуг із проведення пробного ЗНО) 13 178 осіб. Обрано такі тести: українська мова і література – 3 205; українська мова...

МОН: В Україні стартувала реєстрація на основну сесію ЗНО

В Україні розпочалась реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Його мають пройти учасники, які планують цьогоріч вступати до вишів на бакалавра, а також учні 11 класу, які складають державну підсумкову атестацію у формі...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація