У Болехові розпочали роботу пришкільні табори
11 чер, 2021 0 Коментарів 858 Переглядів

У Болехові розпочали роботу пришкільні табори

Важливою умовою високого рівня фізичного та психічного здоров’я людини, її  працездатності та активності є збереження та укріплення здоров’я підростаючого покоління. Одним із дієвих способів покращення стану здоров’я дітей та підлітків є їх оздоровлення та змістовний, корисний відпочинок, зокрема у канікулярний період.

У рамках літнього оздоровлення 2021 року, 10 червня у Болехові розпочали роботу пришкільні табори з денним перебуванням. Відповідно до рішення виконавчого комітету цьогоріч на території громади функціонуватимуть три пришкільні табори на базі закладів освіти, а саме:
  • Болехівського ліцею № 1 «Академічний» – мовний табір відпочинку «DeLuxе Camp»;
  • Болехівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 – пришкільний табір відпочинку «Соняшник»;
  • ДЮСШ – спортивно-оздоровчий денний табір «Олімпієць».
У пришкільних таборах відпочивають 210 дітей, серед яких  відмінники навчання, талановиті та обдаровані діти, переможці спортивних заходів різного рівня, а також діти пільгових категорій (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, учні з числа дітей із сімей учасників АТО  тощо). 
Тривалість відпочинку у пришкільних таборах складає 14 робочих днів.
У пришкільних таборах створено належні умови для перебування, харчування, медичного обслуговування та виховання учнів, дотримано санітарно-гігієнічних норм, відповідно до державних соціальних стандартів відпочинку.
При проведенні цьогорічної оздоровчої кампанії будуть використані всі можливості для змістовного,  якісного оздоровлення та відпочинку школярів.

Беззаперечно, літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей. Наскільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним багато в чому залежить від дорослих – організаторів програм відпочинку, які чимало зусиль прикладають, щоб діти були щасливими. Отже, старт літу даний. Попереду у дітей ще багато дивовижних подорожей, веселих стартів, занять за інтересами, ігор. 

Рух – це здорово!

На виконання «Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі», затвердженої Указом Президента України від 25 травня 2020 року №195/2020, Міністерства освіти і науки України в рамках...

На базі Болехівської ЗОШ № 2 організовано та проведено ЗНО-2021 з математики

На виконання спільного наказу департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти від 09.04.2021 року №92/31-ОД «Про затвердження...

Оздоровлення-2021: на базі закладів освіти функціонуватимуть три пришкільні табори

Відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», постанови Головного державного санітарного лікаря України від 30.07.2020 № 43 «Про запровадження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у дитячих...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація