⚡️Стартував прийом заявок на участь у проєкті бізнес-навчання для ВПО, ветеранів та осіб з інвалідністю
27 вер, 2024 0 Коментарів 31 Перегляд

⚡️Стартував прийом заявок на участь у проєкті бізнес-навчання для ВПО, ветеранів та осіб з інвалідністю

Йдеться про програму REDpreneurUA, започатковану глобальною франшизою REDpreneur за підтримки Австрійського Червоного Хреста.
Про це повідомив Український Червоний Хрест.
❗️Програма передбачає безкоштовне навчання з усіх аспектів ведення бізнесу. Долучитися до неї можуть як особи, які планують започаткувати власну справу, так і підприємці, які прагнуть освоїти нові напрями.
Участь у проєкті можуть взяти люди віком від 18 до 59 років, які належать до однієї з категорій населення:
– внутрішньо переміщені особи;
– особи з інвалідністю;
– ветерани;
– жінки у складних життєвих обставинах;
– опікуни, багатодітні батьки, одинокі батьки;
– безробітні.
❗️Пріоритет під час відбору надаватимуть учасникам, які прагнуть заснувати новий бізнес і створити нові можливості для зайнятості, а також підприємцям, які планують запуск стартапів або соціальних бізнесів, спрямованих на відновлення та розвиток України.
Охочі взяти участь у програмі мають проживати на території України та мати стабільний доступ до інтернету для проходження навчання.
❗️Зареєструватися на участь у програмі можна до 20 жовтня 2024 року за посиланням (https://ee.urcs.org.ua/x/a4ybyfYO...).

Внутрішньо переміщені особи:Що пропонує служба зайнятості?

З 1 березня 2024 року змінився порядок призначення соціальної допомоги людям зі статусом ВПО. Так, після призначення допомоги працездатні члени родини мають обрати один зі способів сприяння своїй зайнятості: ● працевлаштуватись; ● зареєструватись як...

В Україні набирають помічників ветеранів: як взяти участь

Триває набір для участі в експериментальному проєкті щодо запровадження Інституту помічника ветерана. Він створений для ветеранів та членів їхніх родин, які готові допомогти іншим ветеранам пройти шлях переходу від військової служби до цивільного...

Уряд доповнив перелік категорій внутрішньо переміщених осіб, які мають право на отримання

Кабмін схвалив зміни до Порядку формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Цей фонд формується органами місцевого самоврядування. Житлові приміщення для тимчасового проживання, зокрема, будуть...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація