Засідала Спостережна комісія
04 лют, 2020 0 Коментарів 809 Переглядів

Засідала Спостережна комісія

03.02.2020 року  проведено засідання Спостережної комісії при Болехівському міськвиконкомі. На засідання комісії було  запрошено Назарчук Оксану Миронівну, - начальника Долинського МРС філії ДУ «Центр пробації» в Івано-Франківській області.
На порядок денний засідання комісії було внесено наступні питання:
- про умовно-дострокове  звільнення від відбування покарання неповнолітнього громадянина.
 - аналіз роботи із особами, які звільнилися з місць позбавлення волі та особами, звільненими від відбування покарання з випробуванням, які перебувають в складних життєвих обставинах та направлені до Болехівського МЦСССДМ для отримання соціальних послуг у 2019 році.
-  про  формування нового складу Спостережної комісії на підставі п. 12 постанови Кабінету Міністрів України від 01.04.2004 № 429 «Про затвердження положень про спостережні комісії та піклувальні ради при спеціальних виховних установах».
У ході розгляду питань акцентувалася увага на належній соціальній адаптації раніше засуджених осіб та унеможливлення їх повторного втягнення в злочинну діяльність.  Болехівському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді рекомендовано  здійснити соціальний супровід  неповнолітнього засудженого після комплексної оцінки потреб особи, враховуючи  його особисту згоду  або  згоду   законного представника. Заслухавши всіх доповідачів, члени комісії прийняли ряд рішень, зокрема, забезпечувати і в подальшому належну співпрацю між Долинським МРС філії ДУ «Центр пробації» в Івано-Франківській області Спостережною комісією та органами місцевого самоврядування на території міської ради, щодо профілактики рецидивної злочинності та її попередження, а  також на території всіх сільських рад, продовжити проведення активної правороз'яснювальної роботи серед населення з метою профілактики злочинності, з відвідуванням, в першу чергу, помешкань раніше засуджених осіб та осіб, які зловживають алкоголем. Також  вирішено затвердити новий склад Спостережної комісії виконавчого комітету Болехівської міської ради. Проєкт рішення винести на розгляд засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради.
Окремо зауважили  про необхідність і в подальшому проводити щомісячну звірку осіб, які умовно-достроково звільнені за поданнями установ виконання покарань; забезпечення неухильного виконання всіх пунктів плану роботи спостережної комісії на 2020 рік та постійного висвітлення роботи комісії на офіційному вебсайті міської ради.


Родинна реабілітація військових у Зарваниці!

Увага! Родинна реабілітація військових у Зарваниці! ЗАРВАНИЦЯ запрошує учасників війни та їхніх дружин (чоловіків) на реабілітацію з 23 березня 2020 року по 29 березня 2020 року! Проживання та харчування - безкоштовно. Декілька обов'язкових умов: •...

Насильству немає виправдання

Побої і знущання у сім’ї для багатьох є щоденною реальністю, про яку мовчать. Мовляв, усі так живуть, тож треба терпіти. Терпіти більше не треба. Якщо ви постраждали від домашнього насильства, ви захищені Законом і маєте право на повноцінну...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація