«Легалізація трудових відносин, детінізація заробітної плати та відповідальність за недотримання вимог законодавства про працю»
23 чер, 2023 0 Коментарів 233 Перегляди

«Легалізація трудових відносин, детінізація заробітної плати та відповідальність за недотримання вимог законодавства про працю»

22 червня 2023 в Болехівському відділі Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців регіону на тему «Легалізація трудових відносин, детінізація заробітної плати та відповідальність за недотримання вимог законодавства про працю».
Мета заходу – інформування учасників про важливість легального оформлення трудових відносин, адже виплата заробітної плати в конвертах послаблює соціальний захист працівників, а держава втрачає значну частину доходів до бюджету.
Консультант роботодавця Тетяна Бонковська звернула увагу на необхідність дотримання роботодавцями та найманими працівниками законодавства про працю та зайнятість населення і наголосила, що офіційне працевлаштування з виплатою легальної заробітної плати має ряд беззаперечних переваг для працівників та працедавців. Також ознайомила з послугами, які надає служба зайнятості.
Головний спеціаліст Болехівського управління праці та соціального захисту населення Лілія Латик поінформувала учасників заходу про необхідність своєчасного оформлення найманих працівників, про виплату та відображення в звітності реальної заробітної плати, а також акцентувала увагу на тому, що ухилення від сплати податків, в т.ч. використання нелегальної найманої праці, тягне за собою фінансову та адміністративну відповідальність.

Легалізація трудових відносин, детінізація заробітної плати та відповідальність за недотримання

17 листопада 2022 року в Тисівській селищній раді відбувся семінар на тему «Легалізація трудових відносин, детінізація заробітної плати та відповідальність за недотримання вимог законодавства про працю». Фахівець Болехівської міської філії...

Легалізація трудових відносин, детінізація заробітної плати та відповідальність за недотримання

20 жовтня 2022 року в залі засідань Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар на тему «Легалізація трудових відносин, детінізація заробітної плати та відповідальність за недотримання вимог...

Легалізація трудових відносин, детінізація заробітної плати

21 жовтня 2021 року в Болехівській міській філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар на тему «Легалізація трудових відносин, детінізація заробітної плати та відповідальність за недотримання вимог законодавства про працю»...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація