Види послуг служби зайнятості роботодавцям
21 вер, 2023 0 Коментарів 186 Переглядів

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

21 вересня 2023 року Болехівським відділом Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості організовано та проведено семінар з роботодавцями на тему «Види послуг служби зайнятості (в тому числі для новостворених ПОУ)».
Метою даного заходу було інформування роботодавців про послуги служби зайнятості, покликані забезпечити ефективну зайнятість населення.
Начальник Болехівського відділу Олександра Фаїк ознайомила присутніх з ситуацію на ринку праці та визначила пріоритетні напрямки роботи служби зайнятості. Також наголосила на змінах до Закону України «Про зайнятість населення», а саме щодо надання роботодавцям різного роду компенсації за працевлаштування працівників з числа квотних категорій населення, в тому числі внутрішньо переміщених осіб. 
Під час заходу значну увагу було звернено на можливість отримання мікрогрантів на започаткування або розвиток власної справи. також ознайомлено учасників з Порядком надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.
Наприкінці заходу учасники обговорили питання пов’язані з підбором персоналу та працевлаштуванням внутрішньо переміщених осіб, а також отримали відповіді на свої запитання.

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

23 березня 2023 року Болехівським відділом Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості організовано та проведено семінар з роботодавцями на тему «Види послуг служби зайнятості (в тому числі для новостворених ПОУ)». Метою даного...

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

15 грудня 2022 року в Болехівській міській філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців на тему «Види послуг служби зайнятості роботодавцям». Фахівець міської філії Тетяна Бонковська охарактеризувала...

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

23 червня 2022 року в Болехівській міській філіїІвано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар з роботодавцями «Види послуг служби зайнятості роботодавцям». На семінарі були присутні Галина Кушнір та Наталія Волощенюк, представники...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація