Понад 8 тисяч осіб були працевлаштовані за сприяння служби зайнятості від початку року
17 жов, 2023 0 Коментарів 169 Переглядів

Понад 8 тисяч осіб були працевлаштовані за сприяння служби зайнятості від початку року

У січні – вересні 2023 року з філіями обласного центру зайнятості співпрацювало 3,6 тис. роботодавців. В базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 10,3 тис. вакансій. За сприяння служби зайнятості було укомплектовано 7,6 тис. вакансій, рівень укомплектування вакансій склав 73,7%.
    Послугами служби зайнятості у січні - вересні 2023 року скористалися 18,1 тис. осіб, з них 13,6 тис. зареєстрованих безробітних. 
За сприяння служби зайнятості працевлаштовано 8,4 тис. осіб, зокрема 5,4 тис. зареєстрованих безробітних. 
До громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено 228 осіб. Крім того, 984 особи були залучені до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану.
З метою забезпечення професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців, за сприяння служби зайнятості 2,1 тис. безробітних проходили професійне навчання. 473 особи отримали ваучер на навчання та підвищення кваліфікації.
Станом на 1 жовтня 2023 року кількість зареєстрованих безробітних становила 3,2 тис. осіб.
Звертаємо увагу на необхідність дотримання роботодавцями та найманими працівниками законодавства про працю та зайнятість населення. Офіційне працевлаштування з виплатою легальної заробітної плати має ряд беззаперечних переваг для найманих працівників та працедавців.
Якщо у вас виникають будь-які питання, пов’язані з працевлаштуванням, звертайтесь до працівників служби зайнятості (контакти за посиланням https://is.gd/u0nOYN). 
Ми завжди раді вам допомогти та бажаємо успіхів на шляху до працевлаштування!

Відділ організаційно-інформаційної роботи
Івано-Франківського обласного
 центру зайнятості
вул. Деповська, 89 а,
м. Івано-Франківськ, 
76002
 (066) 3711836

Понад 6 тисяч осіб були працевлаштовані за сприяння служби зайнятості від початку року

У січні – липні 2023 року з філіями обласного центру зайнятості співпрацювало 3,0 тис. роботодавців. В базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 7,7 тис. вакансій. За сприяння служби зайнятості було укомплектовано 5,6 тис. вакансій, рівень...

Понад 5 тисяч осіб були працевлаштовані за сприяння служби зайнятості від початку року

У січні - червні 2023 року з філіями обласного центру зайнятості співпрацювало 2,7 тис. роботодавців. В базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 6,7 тис. вакансій. За сприяння служби зайнятості було укомплектовано 4,8 тис. вакансій, рівень...

Від початку року за сприяння служби зайнятості працевлаштовано понад 4 тисячі осіб

У січні - травні 2023 року з філіями обласного центру зайнятості співпрацювало 2,3 тис. роботодавців. В базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 5,6 тис. вакансій. За сприяння служби зайнятості було укомплектовано 4,0 тис. вакансій, рівень...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація