«Види послуг служби зайнятості (в тому числі для новостворених ПОУ)».
21 бер, 2024 0 Коментарів 68 Переглядів

«Види послуг служби зайнятості (в тому числі для новостворених ПОУ)».

21 березня 2024 року у Тисівському старостинському окрузі відбувся семінар для роботодавців на тему «Види послуг служби зайнятості (в тому числі для новостворених ПОУ)».
Фахівець служби зайнятості поінформувала про послуги служби зайнятості для роботодавців щодо укомплектування підприємств персоналом, повідомила про можливість отримання роботодавцями різного роду компенсацій за працевлаштованих безробітних осіб, в тому числі внутрішньо переміщених осіб.
Під час заходу значну увагу було звернено на можливість отримання мікрогрантів на започаткування або розвиток власної справи, повідомлено про можливість отримання роботодавцями компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.
Також розповіла  про Всеукраїнську програму ментального здоров’я «Ти як?», яка здійснюється за ініціативи Олени Зеленської та має на меті допомогти українцям знайти джерело сили  щодня, навчитися піклуватися про себе, опановувати стрес, тривогу, гнів тощо. Наголосила, що в рамках кампанії створено спеціальну сторінку, де запропоновані контакти, посилання, поради, техніки та методики, які допоможуть піклуватися про своє ментальне здоров’я та людей поруч.
Наприкінці заходу учасники обговорили питання, що стосуються  підбору персоналу та працевлаштування внутрішньо переміщених осіб за сприяння служби зайнятості, а також отримали відповіді на свої запитання.

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

22 лютого 2024 року у Болехівському відділі Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців на тему«Види послуг служби зайнятості (в тому числі для новостворених ПОУ)». Фахівець служби зайнятості Т....

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

25 січня 2024 року у Болехівському відділі Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців на тему «Види послуг служби зайнятості (в тому числі для новостворених ПОУ)». Фахівець служби зайнятості...

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

21 вересня 2023 року Болехівським відділом Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості організовано та проведено семінар з роботодавцями на тему «Види послуг служби зайнятості (в тому числі для новостворених ПОУ)». Метою даного...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація