Як служба зайнятості допомагає територіальним громадам?
25 травень, 2021 0 Коментарів 425 Переглядів

Як служба зайнятості допомагає територіальним громадам?

Служба зайнятості Івано-Франківської області тісно співпрацює з об’єднаними територіальними громадами. Керівництвом та фахівцями філій та центрів зайнятості систематично здійснюються виїзди у ОТГ з метою презентації послуг служби зайнятості. 
«На сьогодні служба зайнятості пропонує широкий спектр послуг щодо підбору персоналу, запроваджуються нові механізми самопрезентації як роботодавців, так і шукачів роботи, в режимі онлайн», - зазначає директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.
У кожній із створених громад представники служби зайнятості надають послуги як шукачам роботи, так і роботодавцям, а саме: з пошуку та підбору персоналу, профорієнтації (у тому числі із застосуванням психодіагностичних методик), резервування часу до фахівців служби зайнятості через сервіс «Електронна черга». А також проводяться консультації щодо порядку та умов реєстрації, перереєстрації безробітних та обліку осіб, які шукають роботу, призначення допомоги по безробіттю та необхідного для цього переліку документів, користування електронними сервісами «Електронний кабінет роботодавця», «Електронний кабінет безробітного».
Під час зустрічей обговорюються питання розвитку підприємницької ініціативи серед членів ОТГ, можливості створення нових робочих місць, організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, професійного навчання громадян, у тому числі за сприяння служби зайнятості.
До відома: протягом січня-квітня 2021року службою зайнятості області в ОТГ надано 1849 послуг та проведено 260 заходів за участю 1401особи.

Ситуація на ринку праці Івано-Франківщини у січні-березні 2021 року

Незважаючи на карантинні заходи, Івано-Франківська обласна служба зайнятості намагається максимально зменшити напругу на ринку праці та продовжує активно надавати послуги як безробітним, так і роботодавцям. «Протягом 3 місяців 2021 року з філіями...

Фахівці з рекрутингу служби зайнятості до ваших послуг!

Що робити роботодавцеві, аби максимально оперативно знайти потрібного працівника? Правильно, звернутися до рекрутера служби зайнятості! Такі фахівці працюють у кожній філії/центрі зайнятості. Вони знайдуть претендента на робоче місце не лише серед...

На сайті служби зайнятості роботодавці можуть пройти опитування щодо задоволеності наданням послуг

Івано-Франківський обласний центр зайнятості повідомляє, що на сайті Державної служби зайнятості роботодавці можуть пройти опитування щодо задоволеності наданням послуг. «Ми пропонуємо висловити свою думку про послуги, якими користувалися, а також...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація