Співпраця служби зайнятості з роботодавцями агросектору регіону
15 лис, 2021 0 Коментарів 292 Перегляди

Співпраця служби зайнятості з роботодавцями агросектору регіону

Одним з основних завдань служби зайнятості Івано-Франківської області є тісна співпраця з роботодавцями з метою прискорення працевлаштування шукачів роботи, а також якісного укомплектування вільних робочих місць. 
Сьогодні вирішення питання зайнятості населення неможливе без налагодження тісної співпраці служби зайнятості з роботодавцями сільськогосподарської сфери.
Оскільки Рогатинщина – це один з районів нашої області, де найбільше розвинене саме сільське господарство, Рогатинська районна філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості тісно співпрацює з фермерськими господарствами, в тому числі з СФГ «Надія», ФГ «Янтар», ФГ «Свірж» та ФГ «Камінець».
За 2021 рік на фермерські господарства Рогатинського району було працевлаштовано 63 особи з числа незайнятих та безробітних громадян, з яких 2 особи працевлаштовані на новостворені робочі місця шляхом надання роботодавцям компенсації єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, 12 осіб проходили курси цільового призначення, 5 осіб проходили стажування безпосередньо на робочому місці у роботодавця.
Переважна більшість безробітних працевлаштовані на посаду водія автотранспортних засобів, тракториста та тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва.
Саме завдяки тісній співпраці з роботодавцями агросектору району вирішуються проблеми працевлаштування сільського населення, створення додаткових робочих місць в районі, а також підвищення добробуту та посилення соціального захисту громадян.


Відділ інформаційної роботи
Івано-Франківського обласного
 центру зайнятості
вул. Деповська, 89 а
м.Івано-Франківськ, 
76002
(0342) 755614
(066) 3711836

В пошуках роботи - до служби зайнятості

У січні-жовтні 2021 року з Івано-Франківською обласною службою зайнятості співпрацювало 5,8 тис. роботодавців, які подали до бази даних служби зайнятості 19,0 тис. вакансій. «За сприяння служби зайнятості працевлаштовано 14,8 тис. осіб, зокрема,...

Співпраця обласної служби зайнятості з роботодавцями агросектору

Протягом 10-ти місяців 2021 року статус безробітного отримали 18,2 тис. мешканців сільської місцевості. За цей період за сприяння служби зайнятості працевлаштовано 8,4 тис. мешканців сільської місцевості, зокрема 6,8 тис. зареєстрованих безробітних....

Семінар з роботодавцями

12 грудня 2019 року фахівцями Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено семінар з роботодавцями на тему «Зайнятість осіб, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню - першочергове завдання...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація