Працівники міської філії провели семінар з роботодавцями
22 лип, 2022 0 Коментарів 205 Переглядів

Працівники міської філії провели семінар з роботодавцями

21 липня 2022 року працівники Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості провели семінар з роботодавцями на тему «Легалізація трудових відносин, детінізація заробітної плати та відповідальність за недотримання вимог законодавства про працю».
В заході взяли участь директор міської філії Марія Сказик, головний державний інспектор відділу з питань трудових відносин та зайнятості Управління Держпраці в Івано-Франківській області Орест Парахоняк, керівники підприємств, фізичні особи-підприємці та соціальні партнери.
Мета заходу - забезпечення ефективної зайнятості населення та недопущення порушення вимог законодавства про працю і зайнятість населення.
М. Сказик поінформувала учасників заходу про стан ринку праці в регіоні, розповіла про важливість участі керівництва підприємств, установ та організацій у реалізації державної політики зайнятості. Також вона окреслила основні завдання співпраці служби зайнятості з роботодавцями та розповіла про результати даної роботи.
Учасникам розповіли про законодавчі засади в питанні трудових відносин, про оновлену форму звіту 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» та наголосили, що легальна зайнятість гарантує працівнику захист його соціальних та трудових прав.

Учасники заходу активно долучилися до обговорення, а також отримали інформаційні матеріали про актуальні вакансії та відповіді на всі запитання що їх цікавили.

Легалізація трудових відносин, детінізація заробітної плати

25 листопада 2021 року в Болехівській міській філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар на тему «Легалізація трудових відносин, детінізація заробітної плати та відповідальність за недотримання вимог законодавства про...

Семінар для роботодавців Болехівщини

9 вересня 2021 року працівники Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості провели семінар на тему «Легалізація трудових відносин, детінізація заробітної плати та відповідальність за недотримання вимог законодавства...

Легалізація зайнятості та заробітної плати

З метою забезпечення ефективної зайнятості населення та недопущення порушень вимог законодавства про працю і зайнятість населення 5 серпня 2021 року працівниками Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено...

0 Коментарів

Авторизація