Відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми
04 сер, 2022 0 Коментарів 280 Переглядів

Відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

2 серпня 2022 року в рамках відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми працівники Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості провели семінар «Ризики нелегальної трудової міграції».
В заході взяла участь завідувач сектору Болехівського бюро правової допомоги Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Мар’яна Гошовська.
Під час семінару фахівець з профорієнтації міської філії Наталія Юрів ознайомила учасників з поняттям «торгівля людьми», а також її наслідками та характерними ознаками. 
Сьогодні ця проблема є одним з найбільших злочинів, який порушує права і свободи людини. Жертвою торгівлі може стати будь-яка особа, незалежно від віку та статі. Щороку тисячі чоловіків, жінок і дітей потрапляють до рук торговців людьми в Україні та за кордоном.
Наприкінці заходу учасники отримали всю необхідну інформацію з питань легальної трудової міграції та протидії торгівлі людьми, а також контакти, за якими можна звернутися за безкоштовною допомогою.

відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

2 серпня 2022 року в рамках відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми працівники Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості провели семінар «Ризики нелегальної трудової міграції». В заході взяла участь...

Торгівля людьми — це не міф, це реальність

В рамках відзначення 18 жовтня Європейського дня боротьби з торгівлею людьми в Болехівській міській філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено семінар «Ризики нелегальної трудової міграції». Торгівля «живим товаром» є найбільш...

Вебінар «Запобігання трудовій міграції та торгівлі людьми»

29 липня 2020 року Болехівською міською філією Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено інформаційний вебінар на тему «Запобігання трудовій міграції та торгівлі людьми». Вебінар приурочено до відзначення Всесвітнього дня боротьби з...

0 Коментарів

Авторизація