Для повернення помилково сплачених сум єдиного внеску платнику необхідно подати заяву
03 лют, 2020 0 Коментарів 636 Переглядів

Для повернення помилково сплачених сум єдиного внеску платнику необхідно подати заяву

Повернення надміру або помилково сплачених сум єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування здійснюється на підставі заяви платника. Про це повідомляють в Долинському управлінні ГУ ДПС в Івано-Франківській області. 
Заява про повернення коштів подається за місцем обліку надміру або помилково сплачених сум єдиного внеску одним із таких способів: 
особисто платником єдиного внеску чи уповноваженою на це особою; 
надсилається поштою; 
засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації кваліфікованого електронного підпису чи печатки відповідальних осіб у порядку, визначеному законодавством. 
Надсилання платником заяви в електронній формі реалізовано через приватну частину Електронного кабінету, розміщеного на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням: https://cabinet.tax.gov.ua/login
Вхід до приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету здійснюється виключно після ідентифікації особи із використанням кваліфікованого електронного підпису чи печатки. 
Меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету дозволяє створити та надіслати довільну кореспонденцію (лист, заяву, запит тощо) до відповідного контролюючого органу. Детально дізнатись про роботу меню «Листування з ДПС» Електронного кабінету можна ознайомившись з інструкцією користувача у меню Допомога відкритої частини Електронного кабінету. 
Протягом одного робочого дня після надсилання електронної Заяви до контролюючого органу платника буде повідомлено про вхідний реєстраційний номер та дату реєстрації Заяви в контролюючому органі, до якого дану Заяву направлено. Інформацію щодо отримання та реєстрації Заяви в контролюючому органі платник може переглянути в вкладці «Вхідні документи» меню «Вхідні/вихідні документи» Електронного кабінету. 

Для повернення помилково сплачених сум єдиного внеску платнику необхідно подати заяву

Повернення надміру або помилково сплачених сум єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування здійснюється на підставі заяви платника. Про це повідомляють в Долинському управлінні ГУ ДПС в Івано-Франківській області. Заява про...

З 1 листопада запрацював новий механізм повернення платникам податків помилково сплачених сум

У Долинському управлінні Головного управління ДПС в Івано-Франківській області повідомляють, що з 01.11.2019 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 11.02.2019 № 60 щодо нового механізму повернення платникам податків помилково...

Увага! За несвоєчасну сплату єдиного внеску встановлено фінансові санкції

Відповідно до Закону України від 08 липня 2010 року №2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» єдиний внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника. Про це нагадують в...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Робоча зустріч

Робоча зустріч

25 січ, 2024 0

Авторизація