Подолання пандемії коронавірусу – наше спільне завдання
02 жов, 2020 0 Коментарів 462 Перегляди

Подолання пандемії коронавірусу – наше спільне завдання

Зрозуміло, що люди втомилися від карантинних обмежень. Ми бачимо це також в усіх інших країнах, де запроваджений карантин. Але загроза від COVID-19 залишиться такою ж, якою й була раніше, поки не з’явиться підтверджена й доступна для масового використання вакцина.
Тому від сумлінності кожної людини залежить ситуація в цілому у державі з протидії поширенню коронавірусу.
У 2020-2021 навчальному році школи працюють в умовах адаптивного карантину. Усі заклади освіти в Україні організовують освітній процес згідно з вимогами Головного державного санітарного лікаря та рекомендаціями Міністерства освіти і науки України.
Ми повинні пам’ятати, що наше здоров’я залежить від нашої відповідальності щодо дотримання дистанції, використання засобів індивідуального захисту та дезінфекторів.
Центральні органи виконавчої влади, місцева влада, заклади освіти і кожен з нас повинні усвідомити, що подолання загрози коронавірусу є спільним завданням для всіх. І лише разом ми зможемо повернутися до звичного для нас життя, навчання та відпочинку.
Чи можуть учні повернутися за парти або чи навчатимуться дистанційно, залежить від рівня епідемічної небезпеки в регіоні або адміністративно-територіальної одиниці.
Нагадаємо, Міністерство освіти і науки спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) розпочало інформаційну кампанію «Школо, ми готові». Мета кампанії – проінформувати вчителів і адміністраторів шкіл, учнів та батьків про правила та умови безпечного навчання в умовах пандемії COVID-19 у навчальному році 2020-2021. А також – залучити вчителів, батьків та учнів до використання та поширення найкращих практик безпечного навчання в новій реальності.
У межах інформаційної кампанії розроблено матеріали, які допоможуть директорам, вчителям, батькам та учням підготуватись до роботи і навчання в нових умовах. Уся докладна інформація та матеріали доступні на mon-covid19.info.

Віталій Федорів закликав прикарпатців неухильно дотримуватися протиепідемічних заходів задля

За останню добу в області зафіксовано 50 нових випадків захворюваності на COVID-19. Окрім того, як повідомив під час онлайн-наради з керівниками структурних підрозділів ОДА, територіальних підрозділів центральних органів влади, головами...

Елементарні правила особистої гігієни, дезінфекція, дотримання соціальної дистанції та використання

«Протягом останньої доби підтверджено 35 нових позитивних випадків. Тому ще раз нагадую - COVID-19 нікуди не відступив, карантин ніхто не скасовував і небезпека залишається серйозною. Елементарні правила особистої гігієни, дезінфекція, дотримання...

Ми працюємо на випередження, - Прем’єр-міністр

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів брифінг за підсумками засідання Уряду та розповів про ключові рішення, які спрямовані на протидію поширенню коронавірусної інфекції. «Крок номер один – це запровадження карантину із завтрашнього дня в...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація