У місті Болехові діє «зелений» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19
19 жов, 2020 0 Коментарів 880 Переглядів

У місті Болехові діє «зелений» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19

З 00 годин 00 хвилин 19 жовтня 2020 року діє нове епідемічне зонування. У місті Болехові продовжує діяти «зелений» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 15 жовтня 2020 року, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
До «червоної зони» віднесли обласний центр Прикарпаття – Івано-Франківськ.
До «помаранчевої зони» потрапили місто Бурштин, Косівський та Тисменицький райони.
До «жовтої зони» віднесли міста Калуш, Коломия та Яремче, Богородчанський, Верховинський, Галицький, Городенківський, Долинський, Коломийський, Надвірнянський, Рогатинський, Рожнятівський, Снятинський та Тлумацький райони.
Місто Болехів залишається у «зеленій зоні»
Крім того, з урахуванням наданих регіональними комісіями ТЕБ та НС пропозицій, на територіях, де встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19, встановлено обмеження з переліку, визначеного постановою Кабінету Міністрів України № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».
Детальніше ознайомитися з рівнями епідемічної небезпеки у регіонах можна на онлайн-мапі епідемічних показників.
Незважаючи на це, просимо уважно стежити за станом свого здоров’я, з розумінням ставитися до необхідності дотримуватись обмежувальних заходів у період карантину, бути відповідальними за здоров’я усіх та кожного!

З 12 жовтня 2020 року у місті Болехові діє «зелений» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 9 жовтня 2020 року, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.Місто Болехів з 12 жовтня...

З 14 вересня 2020 року місто Болехів буде віднесено до "зеленої зони" епідемічної небезпеки

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось 10 вересня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Новий розподіл на рівні...

Болехів та інші населені пункти Прикарпаття – у червоній та помаранчевій зонах епідемічної

Учора на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затверджено рішення про встановлення рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. З 00 год. 00 хв. 31 серпня (понеділок) почне...

0 Коментарів

Авторизація