Медики нагадують, що перервати ланцюг захворюваності на COVID можна лише завдяки вакцинації
10 січ, 2022 0 Коментарів 534 Перегляди

Медики нагадують, що перервати ланцюг захворюваності на COVID можна лише завдяки вакцинації

Про епідеміологічну ситуацію на Прикарпатті, оперативні статистичні дані щодо захворюваності жителів області на COVID-19 поінформували в департаменті охорони здоров’я обласної державної адміністрації.
За останню добу в регіоні захворіло 77 осіб, госпіталізували до лікувальних закладів 59 хворих, а 10 пацієнтів виписали.
Померлих краян, на щастя, за минулу добу немає, проте всього від ускладнень, спричинених коронавірусною хворобою, померли 3125 людей, 229 з яких - протягом грудня.
Медичну допомогу пацієнтам на COVID-19 надають 26 закладів, у яких розгорнуто 2123 ліжка. Станом на 10 січня 42,9% ліжок зайнято.
За минулу добу коронавірусну хворобу діагностували у п’яти діток. На Прикарпатті для госпіталізації дітей з COVID-19 розгорнуто 138 ліжок, з них зайнято 46.
За попередню добу в області провели 922 щеплення, а загалом, станом на 10 січня, вже проведено 801 274 щеплення.
31,2% населення Прикарпаття провакциновано однією дозою, відсоток тих, хто отримав повний курс вакцинації, складає 27,9%.
Відомо, що перервати ланцюг поширення коронавірусної хвороби можна тільки завдяки масовій вакцинації населення. Тому медики закликають не зволікати зі щепленням та нагадують, що уникнути важких ускладнень від СOVID-19, запобігти летальним випадкам та оминути суворі карантинні обмеження можна тільки вакцинувавшись.

Вакцинація та дотримання дистанції і носіння маски протидіють коронавірусній хворобі

Вчора, 9 вересня, в обласній державній адміністрації проведено брифінг для місцевих ЗМІ щодо стану захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 на Прикарпатті. Директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Дмитренко та...

За минулу добу в області зареєстровано 532 нові випадки коронавірусної інфекції

Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації інформує, що станом на 17 листопада в області зареєстровано 28972 випадки захворювань на коронавірусну інфекцію, з них 532 за минулу добу. Всього за час пандемії одужали 12145 пацієнтів, померли –...

За минулу добу в області зафіксовано 78 нових випадків коронавірусної інфекції 2019-nCoV

Як інформували в департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації, на сьогодні в області зареєстровано 3689 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію, з них 78 за минулу добу. Всього за час пандемії на Прикарпатті одужали 1362 пацієнтів,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація