Комунальники розчищають місто від снігу
16 січ, 2021 0 Коментарів 1 169 Переглядів

Комунальники розчищають місто від снігу

Працівники комунального господарства усувають наслідки снігопаду – прибирають сніг на площі, автобусних зупинках, пішохідних доріжках, комунальних вулицях та дорогах. Роботи розпочали зранку, триватимуть вони впродовж дня. 

Для забезпечення належного зимового утримання тротуарів працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств напередодні встановили 13 контейнерів для зберігання протиожеледної суміші на вулицях 24 серпня, Д.Галицького, С.Стрільців, пл.І.Франка тощо.
Як розповів міський голова Іван Яцинин, в першу чергу увага приділяється центральним вулицям міста та пішохідним доріжкам. Відтак будуть розчищені всі інші комунальні дороги та вулиці. Якщо випаде більше снігу, то будуть проводити розчищення цих  ділянок ще раз. 
- Нещодавно придбаний піскосолерозкидач показав свою ефективність на практиці. Обладнання значно полегшило роботу працівникам комунального підприємства, адже до цього вони розкидали піщано-солеві суміші вручну. Така техніка зменшила й витрати часу та покращила організацію роботи в цілому, - розповідає міський голова Іван Яцинин.
Дорожнє полотно на автошляху Гериня-Болехів розчистила та підсипала протиожеледною сумішшю підрядна організація ПБС. Ця дорога перебуває на балансі Державного підприємства «ДОРОГИ ПРИКАРПАТТЯ» Івано-Франківської облдержадміністрації.
За прогнозами синоптиків найближчими днями збережеться сніжна та морозна погода. Тому звертаємо увагу водіїв на те, щоб не залишали авто на узбіччях, бо це заважає роботі спецтехніки, просимо також дотримуватися правил дорожнього руху та надавати перевагу у русі спецтехніці.
Власників закладів торгівлі та харчування, підприємств, організацій, керівників ОСББ просимо прибирати прилеглі території відповідно до вимог Правил благоустрою міста.

У Болехові дезінфікують об‘єкти дорожньої інфраструктури

Вчора в Болехові за допомогою спеціального автомобіля ДСНС проведено дезінфекцію дорожнього полотна автомобільної дороги, що проходить через місто, та бічних комунальних доріг. Аби запобігти розповсюдженню коронавірусної хвороби дезінфікувати...

Працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств кронують дерева на центральній площі

Болехівчани та гості міста вже мали змогу помітити зміну вигляду площі Івана Франка: замість аварійно небезпечного нагромадження гілок милують око охайно короновані дерева. Керівник комунального підприємства Геннадій Микитин розповів, що кронування...

У Болехові встановили новорічну ялинку

Вчора у центрі Болехова на площі Івана Франка працівники комбінату комунальних підприємств міста встановили ялинку, яка буде окрасою нашого міста впродовж новорічних та різдвяних свят. Ялинку привезли з Козаківського лісництва. Її для міста...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація