Тривають роботи з комплексного благоустрою території міста
19 кві, 2022 0 Коментарів 531 Перегляд

Тривають роботи з комплексного благоустрою території міста

Цими днями на території міста зносять аварійні та сухостійні дерева, які підлягають видаленню і несуть безпосередню загрозу пішоходам, транспортним засобам, будівлям і лініям електропередач.

Вчора працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств спільно з фахівцями, які спеціалізуються на видаленні аварійних дерев методами промислового альпінізму, знесли стару березу на вулиці 24 серпня, поблизу адміністративного корпусу міськвиконкому. Це дерево завдавало неабиякої шкоди сусіднім будинкам, спричиняло пошкодження ліній електропередач та ставало причиною аварійних знеструмлень. 

Небезпечні аварійні дерева видаляють і на міському кладовищі. За словами начальника Болехівського ККП Геннадія Микитина, робота з видалення дерев, особливо на кладовищі, важка, можна сказати «ювелірна», адже треба не просто спиляти дерева, а зробити це так, щоб жодна гілка не впала на пам’ятники. Саме тому до цих робіт залучають фахівців, які спеціалізуються на видаленні аварійних дерев на кладовищах та міських територіях.  На разі зрізали одне аварійне дерево, яке похилилося і могло впасти у будь-яку хвилину.

Крім цього, комунальники впродовж тижня розчищали територію кладовища від дерев, які нещодавно впали через сильній вітер та гниле коріння. 

Гілки і дрібні стовбури перероблять в дробарці і потім використовуватимуть для мульчування клумб. А деревину безкоштовно нададуть сім’ям вимушених переселенців, які тимчасово мешкають у громаді, та використають для пічного опалення у комунальних закладах міста.

Триває благоустрій території закладу дошкільної освіти «Веселка»

Роботи по благоустрою території навчального дошкільного закладу «Веселка» тривають. Разом із будівлями навчальних закладів старіють і дерева, що ростуть на їх території. Пошкоджені дерева становлять небезпеку життю і здоров’ю людей, зокрема і...

Болехівський ККП продовжує чистку та видалення дерев на території міста

Благоустрій міських територій триває. Минулого тижня комунальники проводили санітарну обрізку дерев на площі Івана Франка та вздовж вулиці Січових Стрільців у місті Болехові. Сьогодні працівники комунального підприємства зрізають дерева у закладі...

Працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств кронують дерева на центральній площі

Болехівчани та гості міста вже мали змогу помітити зміну вигляду площі Івана Франка: замість аварійно небезпечного нагромадження гілок милують око охайно короновані дерева. Керівник комунального підприємства Геннадій Микитин розповів, що кронування...

0 Коментарів

Авторизація