Шановні жителі  Болехівської територіальної громади!
17 бер, 2023 0 Коментарів 266 Переглядів

Шановні жителі Болехівської територіальної громади!

Нарешті, з великим терпінням ми дочекалися весняного тепла. А ще більше ми чекаємо на велике свято Воскресіння Христове.

Вже традиційно кожного року  з метою належного відзначення Великодних свят ми наводимо  лад у своїх оселях, щоб  зустріти його з чистими помислами і чистим довкіллям.

Тож оголошуємо про початок проведення у громаді весняної толоки з благоустрою!   

Працівники установ, підприємств та організацій громадиприбиратимуть від сміття закріплені території. Заплановано також прибирання, прилеглих до приміщень територій, узбіч доріг, лісосмуг. 

Загалом упродовж березня та квітня  місяця планується провести цілий комплекс робіт з благоустрою. 

Нагадуємо, що відповідно до «Правил благоустрою території населених пунктів Болехівської територіальної громади Калузького району Івано-Франківської області» мешканці багатоквартирних житлових будинків, власники магазинів, інших об’єктів приватного підприємництва, керівники установ та організацій відповідальні за дотримання належного санітарного стану на прилеглих територіях біля своїх будівель!

Закликаємо усіх  жителів територіальної громади долучитися до акції весняного прибирання  та  спільно зробити велику добру справу.

Зустрінемо Великдень у чистому домі!

Увага! За порушення Правил благоустрою громади!

Шановні жителі Болехівської територіальної громади ! Благоустрій нашої територіальної громади – це не тільки візитна картка, а й один із показників рівня участі громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку даної сфери та комунального...

УВАГА! ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ!

20 грудня 2021 року, у понеділок, о 10.00 годині в приміщенні міської ради (м. Болехів, пл. Івана Франка, 12) відбудуться громадські слухання з обговорення проєкту регуляторного акту – проєкту рішення Болехівської міської ради «Про затвердження...

Запрошуємо громаду Болехівщини долучитися до весняної толоки

Шановна громадо Болехівщини та підприємці нашого краю! З метою проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів і належної підготовки до відзначення Великодніх свят міський голова Іван Яцинин 31 березня...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація