ЩО ТАКЕ БЛАГОУСТРІЙ?
04 сер, 2023 0 Коментарів 744 Перегляди

ЩО ТАКЕ БЛАГОУСТРІЙ?

Благоустрій населених пунктів – комплекс робіт з інженерного захисту, розчищення, осушення та озеленення території, а також соціально-економічних, організаційно-правових та екологічних заходів з покращення мікроклімату, санітарного очищення, зниження рівня шуму та інше, що здійснюються на території населеного пункту з метою її раціонального використання, належного утримання та охорони, створення умов захисту і відновлення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля.

Благоустрій населеного пункту – це не тільки візитна картка, а й один із показників рівня участі громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку даної сфери та комунального обслуговування. 

           Тому звертаємось до жителів Болехівської територіальної громади долучатися до прибирання та озеленення своїх населених пунктів. Адже це не лише обов`язок міського голови, старости чи робітників відділу житлово-комунального господарства – це справа кожного мешканця.

Завдяки спільним зусиллям буде зручно і приємно проводити час як дорослим, так і дітям на прибраних, утриманих в належному стані територіях парків, місць загального користування, дитячих майданчиках, прибережних-захисних смугах річки Сукіль та Свічі.

 На жаль, бачимо і таке, що хтось там  не тільки прибирає а і  безсоромно смітить, а ще хтось дозволяє собі закарбувати напис, що він там був. Тож з великим проханням просимо цінувати чужу працю, робити зауваження тим, хто дозволяє собі псувати створене.



Головний спеціаліст,

еколог відділу ЖКГБТЕБ                                                          Уляна ЮЗЬКІВ

Закликаємо дотримуватись Правил благоустрою та вчасно косити траву!

Відповідно до ст. ст. 17, 18, 24 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» підприємства, установи, організації та громадяни зобов’язані забезпечувати благоустрій земельних ділянок, наданих їм відповідно до вимог чинного законодавства у...

Увага! За порушення Правил благоустрою громади!

Шановні жителі Болехівської територіальної громади ! Благоустрій нашої територіальної громади – це не тільки візитна картка, а й один із показників рівня участі громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку даної сфери та комунального...

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

рішення Болехівської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Болехівської територіальної громади» Керуючись статтею 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація