Закликаємо дотримуватись Правил благоустрою та вчасно косити траву!
11 травень, 2023 0 Коментарів 393 Перегляди

Закликаємо дотримуватись Правил благоустрою та вчасно косити траву!

Відповідно до ст. ст. 17, 18, 24 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» підприємства, установи, організації та громадяни зобов’язані забезпечувати благоустрій земельних ділянок, наданих їм відповідно до вимог чинного законодавства у власність чи користування. 

З настанням весни посилюється зростання трав’яного покриву, а тому виникає необхідність догляду, зокрема вчасного косіння, вкритих трав’янистою рослинністю територій.

Згідно з Правилами благоустрою території населених пунктів Болехівської територіальної громади підприємства, установи, організації та громадяни на власних та закріплених територіях повинні здійснювати увесь комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку, зокрема проводити косіння газонів періодично, при досягненні трав’яним покровом висоти 15 см, залишаючи висоту покрову 5-8 см.

Тому відділ житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту екології  та благоустрою Болехівського міськвиконкому звертається до керівників підприємств, установ та організацій, власників, балансоутримувачів та користувачів територій дотримуватись вимог Правил благоустрою території населених пунктів Болехівської територіальної громади та забезпечувати утримання прилеглих та закріплених територій у належному санітарному стані у тому числі регулярне знищення бур’яну та вчасне косіння трави.

Попереджаємо, що у разі виявлення фактів порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів відповідальних осіб буде притягнуто до адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 152 КУпАП.

Отже будьмо свідомими та відповідальними мешканцями нашої громади, добрими сусідами та створюймо відповідні умови для життя та відпочинку!

            Головний спеціаліст, еколог відділу ЖКГБТЕБ                       Уляна Юзьків

Увага! За порушення Правил благоустрою громади!

Шановні жителі Болехівської територіальної громади ! Благоустрій нашої територіальної громади – це не тільки візитна картка, а й один із показників рівня участі громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку даної сфери та комунального...

УВАГА! ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ!

20 грудня 2021 року, у понеділок, о 10.00 годині в приміщенні міської ради (м. Болехів, пл. Івана Франка, 12) відбудуться громадські слухання з обговорення проєкту регуляторного акту – проєкту рішення Болехівської міської ради «Про затвердження...

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

рішення Болехівської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Болехівської територіальної громади» Керуючись статтею 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»...

0 Коментарів

Авторизація