Керівники малого та середнього бізнесу можуть взяти участь в опитуванні щодо наслідків пандемії COVID-19
12 лис, 2020 0 Коментарів 479 Переглядів

Керівники малого та середнього бізнесу можуть взяти участь в опитуванні щодо наслідків пандемії COVID-19

13 жовтня 2020 року стартував проєкт Business Index – системне опитування власників та керівників малого та середнього бізнесу, з метою виявлення впливу наслідків економічної кризи, пандемії COVID-19 та очікувань на 2021 року.
З метою проведення додаткової роз’яснювальної роботи серед місцевих представників бізнес-спільноти, доведення інформації про запроваджені карантинні обмежувальні заходи та заходи державної підтримки бізнесу під час карантину розроблено інформаційний ресурс http://sme.gov.ua\covid19.
Проект Business Index – системне опитування власників та керівників малого та середнього бізнесу з метою виявлення впливу наслідків економічної кризи, пандемії COVID-19 на бізнес та очікувань на 2021 рік.
 За результатами буде сформовано аналітичний звіт, який буде надіслано учасникам опитування до кінця грудня 2020 року на e-mail, вказаний під час реєстрації у дослідженні. Для участі в опитуванні першої хвилі необхідно перейти за посиланням: https://web.gradus.app/business.
Дослідження реалізує платформа SheExports у партнерстві з дослідницькою компанією Gradus та аналітичним центром AdvanterGroup на замовлення Export Promotion Office/Офісу з Просування Експорту.
 Надані відповіді будуть взяті до уваги при плануванні програм державної підтримки та інших заходів стимулювання розвитку малого та середнього підприємництва в Україні.
Результати дослідження будуть передані Кабінету Міністрів України, Офісу з просування експорту, профільним Міністерствам та іншим державним установам. Отримана інформація від представників малого та середнього бізнесу України буде врахована при плануванні програм державної підтримки та інших заходів стимулювання розвитку МСБ в Україні.
Також результати будуть використані для розробки Національної економічної стратегії України 2030, що готується Кабінетом Міністрів України спільно з Центром Економічного Відновлення.
Дослідження скрадатиметься із трьох хвиль і буде фіналізоване до кінця 2020 року.

Вебінар для підприємців «Рада бізнес-омбудсмена – реальні кейси захисту бізнесу у державних органах»

Рада бізнес-омбудсмена спільно з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 10 серпня 2020 року проводить онлайн-вебінар «Рада бізнес-омбудсмена – реальні кейси захисту бізнесу у державних органах». Спікером заходу...

За декілька тижнів малий та середній бізнес зможе долучитись до тестування прототипу програмного РРО

Міністерство фінансів забезпечило платформу для презентації прототипів безкоштовного фіскального додатку програмного РРО. Протягом трьох днів в онлайн-конференції : «Демонстрація тестового зразку безкоштовного програмного РРО Державної податкової...

Ви фізична особа-підприємець? – Можете звертатися до служби зайнятості за допомогою по частковому

Ви фізична особа-підприємець? Через карантинні заходи не працювали або ж скоротили свою діяльність? У вас немає найманих працівників, але ви сплачували єдиний соціальний внесок? Отже, відтепер ви маєте право на допомогу по частковому безробіттю....

0 Коментарів

Авторизація