До уваги підприємницької спільноти області
10 бер, 2021 0 Коментарів 799 Переглядів

До уваги підприємницької спільноти області

На порталі «Дія.Бізнес» запущено інклюзивний проєкт «Бізнес без бар’єрів», мета якого – надати інформаційну підтримку бізнесу, спрямованого на співпрацю з людьми із обмеженими можливостями (https://business.diia.gov.ua/cases/business-without-barriers).
Завдяки проєкту підприємці вперше отримають систематизовану інформацію про методи впровадження безбар’єрності у бізнесі.
Проєкт представляє кейси безбар’єрного бізнесу в Україні, інформує про можливості інтеграції безбар’єрності у маркетингові комунікації бізнесу, будівництва внутрішніх комунікацій для розвитку безбар’єрності в бізнесі, як бізнесу найняти на роботу людину з інвалідністю, як облаштувати робоче місце для людини з інвалідністю тощо.
В окремому розділі на порталі «Дія.Бізнес» розміщені рекомендації, успішні кейси і поради експертів із впровадження принципів безбар’єрності.
Проєкт реалізується Міністерством цифрової трансформації, ГО «Безбар’єрність» за ініціативи Олени Зеленської в рамках проекту ПРООН в Україні «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.
Також звертаємо увагу, що на порталі «Дія.Бізнес» доступні інші види безкоштовних консультацій для підприємців за напрямами систематизації бізнес-процесів, продажів, маркетингу, юридичної допомоги та інше.
 
«Дія.Бізнес» – портал для підприємців, який допомагає створити, розвивати та масштабувати бізнесhttps://business.diia.gov.ua/
Також доступна Національна онлайн-школа підприємців https://business.diia.gov.ua/school
Довідник для підприємців https://business.diia.gov.ua/handbook
Сервіси і можливості для підприємців https://business.diia.gov.ua/services

Мінцифри запускає інструмент, що допоможе бізнесу перевірити рівень захисту персональних даних

Мінцифри спільно з партнерами розробили інструмент (toolkit), який допоможе бізнес-спільноті освоїти основи українського законодавства та міжнародних стандартів у сфері захисту персональних даних. Що це? Toolkit — це тест, який перевірить, наскільки...

Керівники малого та середнього бізнесу можуть взяти участь в опитуванні щодо наслідків пандемії

13 жовтня 2020 року стартував проєкт Business Index – системне опитування власників та керівників малого та середнього бізнесу, з метою виявлення впливу наслідків економічної кризи, пандемії COVID-19 та очікувань на 2021 року. З метою проведення...

Вебінар для підприємців «Рада бізнес-омбудсмена – реальні кейси захисту бізнесу у державних органах»

Рада бізнес-омбудсмена спільно з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 10 серпня 2020 року проводить онлайн-вебінар «Рада бізнес-омбудсмена – реальні кейси захисту бізнесу у державних органах». Спікером заходу...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація