У Болехові стартував традиційний Відкритий Зимовий Кубок з міні-футболу
13 гру, 2022 0 Коментарів 1 498 Переглядів

У Болехові стартував традиційний Відкритий Зимовий Кубок з міні-футболу

У неділю, 11 грудня 2022 року, на майданчику із синтетичним покриттям у центральній частині міста відбувся 1 тур відкритого Зимового кубку міста Болехова з міні-футболу серед аматорських команд сезону 2022-2023 років.

У турнірі приймають участь 13 команд із 4-х територіальних громад області, які протягом семи ігрових днів визначатимуть сильнішого з-поміж себе.

Цьогорічні змагання є особливими, адже проходять під час воєнного стану в країні та присвячені збору коштів нашим неперевершеним та безстрашним ЗСУ! Скриньку для донату шукайте біля ігрового майданчика!!

Іще одним нововведенням сезону стало запровадження групової системи змагань із іграми виключно по неділях.

Сліпим жеребом, до початку турніру, команди були розподілені на 2 групи:



Привітати команди із початком традиційних для Болехівщини змагань на майданчик завітав міський голова міста Болехова Іван Яцинин. Він подякував командам за участь у турнірі та їхню підтримку ЗСУ, для допомоги та на славу яких відбувається кожен матч Зимового Кубку.

Перший ігровий день подарував нам справжню зимову погоду із дощем, снігом та разючим вітром. Проте команди були готові до всього та зуміли продемонструвати уболівальникам багато цікавих поєдинків із майстерними комбінаціями, яскравими індивідуальними діями та красивими взяттями воріт.

До Вашої уваги результати недільних поєдинків:



До вашої уваги становище команд у групах після зіграного 1 туру:




Також, до Вашої уваги таблиця бомбардирської гонки нашого турніру:


А вже наступної неділі, 18 грудня 2022 року, в рамках 2 туру Зимового Кубку міста Болехова з міні-футболу зустрінуться:



Запрошуємо всіх, адже, не зважаючи на сніг та мороз, на майданчику обіцяє бути гаряче!


У Болехові відзначили День міста

День міста в Болехові відзначають в першу неділю жовтня. Цьогоріч йому виповнилось 651! Багато років поспіль у цей день у місті було дуже людно і весело. Атмосфера Дня міста збирала жителів, друзів та гостей на святкову ходу, фестиваль, концерт....

Болехову - 651!

Цьогоріч Болехів відзначає свою 651-у річницю 2 жовтня 2022 року. Пропонуємо вашій увазі програму святкувань. 30 вересня 2022 року 30.09.-07.10 - фотовиставка учнів БДЮТ «Місто, в якому я живу», музей історії м.Болехова ім.Р.Скворія 15.00 год. -...

У Болехові відбувся благодійний концерт для збору коштів на підтримку ЗСУ

Учора, 12 червня 2022 року, на Співочому полі міста Болехова було людно. Чимало жителів громади зібралося, щоб взяти участь у благодійному концерті, організованому для збору коштів на підтримку воїнів, що боронять нашу країну від російського...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація