З нагоди Дня міста у Болехові змагалися юні борці
09 жов, 2024 0 Коментарів 52 Перегляди

З нагоди Дня міста у Болехові змагалися юні борці

06 жовтня, з нагоди відзначення Дня міста, у спортивному залі Болехівського ліцею №1 «Академічного» відбувся відкритий турнір з боротьби греко-римської серед школярів.

Участь у змаганнях взяло близько 90 спортсменів із Болехівської та Долинської територіальних громад. 

На урочистому відкритті турніру усіх присутніх, від імені міського голови Івана Яцинина, привітала заступниця міського голови Ілона Калитин, котра побажала юним спортсменам успіхів, майбутніх високих спортивних звершень та яскравих перемог вже сьогодні.

Також, із привітальним словом до юних спортсменів, виступив директор Болехівського ліцею №1 «Академічного» Андрій Романюк. Він подякував нашому молодому поколінню та їхнім тренерам за активну спортивну життєву позицію та побажав їм отримати максимум приємних вражень як від турніру, так і від самого часу перебування у підпорядкованому йому навчальному закладі.

Після цього, на стартову сутичку, на килим були запрошені першу борці.

По завершенні декількох годин яскравих та напружених єдиноборств суддівська колегія підвела підсумки турніру у всіх вагових категоріях. Відповідно до цих результатів, на урочистому закритті змагань, всі переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями.

Щиро дякуємо організаторам турніру та всім до нього причетним за чергове, та таке потрібне у даний час, спортивне дитяче свято!

Вітаємо талановитих випускників!

На урочистостях з нагоди Дня міста Болехова відзначили випускників, які набрали високий бал під час мультипредметного тесту в 2022 році. Найкращий результат показали випускники Болехівського ліцею № 1 «Академічний», Болехівського ліцею № 2...

Відкриття спортивного залу з греко-римської боротьби

Вчора, 3 жовтня, в день святкування 650-річчя м.Болехова та 30-річчя Дитячо-юнацької спортивної школи, відбулася грандіозна подія – урочисте відкриття спортивного залу з греко-римської боротьби. Уже більше року спортивний зал відкритий для...

Міський голова Богдан Мельник взяв участь у військово-патріотичному заході “Повстанська ватра”

У переддень відзначення свята захисника України у Болехові відбувся військово-патріотичний змаг за участю пластунів Прикарпаття. Метою цього заходу було виховання у молоді національно-патріотичного духу та знайомства з життям українських повстанців....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація