Юні спортсмени не залишилися без уваги Святого Миколая
17 гру, 2018 0 Коментарів 784 Перегляди

Юні спортсмени не залишилися без уваги Святого Миколая

Вже традиційно в м.Болехові, у переддень Дня Святого Миколая, за сприянням міського голови, наші діти поринають у святкову спортивну атмосферу змагального процесу, демонструючи своїм тренерам та суперникам нові висоти, які підкорилися їм упродовж року, що минає.
13 грудня у спортивному залі колишнього Лісокомбінату відбулися змагання із міні-футболу. Змагались між собою 5 команд у 2 вікових категоріях складених із учнів ДЮСШ як і з Болехова, так і з навколишніх сіл. Переможених цього дня не було. Всі спортсмени були відзначені грамотами та солодкими подарунками.
14 грудня у спортивному залі ЗОШ №1 м.Болехова відбулися змагання з баскетболу з нагоди Дня Святого Миколая. Цьогорічні змагання з даного виду спорту стали чи не наймасовішими за останні роки. На паркеті змагалися 4 команди у молодшій віковій групі та 2 команди – у старшій. У підсумку перемогли всі, за що й були нагороджені грамотами та солодощами.
Завершував серію змагань присвячених Дню Святого Миколая турнір із греко-римської боротьби, який відбувся 15 грудня у приміщені того ж спортивного залу ЗОШ №1. Кращих з поміж себе визначали понад 80 спортсменів. І, знову ж таки, всі юні борці, були відзначені грамотами та подарунками від Святого Миколая.
Турніри такого роду є надзвичайно цікавими та потрібними для дітей і для їхніх тренерів також. Адже окрім цікавих спарингів та підвищення спортивної майстерності дітей, тренери мають змогу оцінити рівень підготовки своїх вихованців та відібрати кращих з них для участі у майбутніх змаганнях і турнірах.

Відкритий чемпіонат Болехова з волейболу U-21

08 липня 2018 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 відбувся відкритий чемпіонат м.Болехова з волейболу U-21. Такі змагання із віковими обмеженнями (юнаки до 21 року) проходили в нашому місті вперше, чим можна пояснити невелику кількість команд....

Відбулися чергові змагання з баскетболу на Кубок міста Болехова

У суботу, 17 листопада, у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 відбувся традиційний відкритий Кубок м.Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 6 команд: «Болехів» (Болехів), «Болехів-2»...

Відбулися змагання у стилі КроссФіту «Козацький Герць»

У переддень святкування 648-ї річниці м.Болехова, на міському стадіоні, відбулися змагання у стилі КроссФіту «Козацький Герць», які були присвячені цій знаменній події. Прохолодна та дощова погода, котра панувала цього дня так і не зуміла відлякати...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація