Відкритий чемпіонат Болехова з волейболу U-21
09 лип, 2018 0 Коментарів 891 Перегляд

Відкритий чемпіонат Болехова з волейболу U-21

08 липня 2018 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 відбувся відкритий чемпіонат м.Болехова з волейболу U-21. Такі змагання із віковими обмеженнями (юнаки до 21 року) проходили в нашому місті вперше, чим можна пояснити невелику кількість команд. Проте  менш цікавим турнір від цього не став. Участь у змаганнях взяли: «Долина», «Кальна» та «Живчики» (Болехів).
На урочистому відкритті змагань перед присутніми виступила заступник міського голови Тетяна Лугова, яка привітала спортсменів, подякувала їм за те, що відгукнулися та приїхали до Болехова у цей день та організували всім присутнім справжнє свято спорту.
Розпочався турнір грою між «Кальньою» та «Живчиками». Болехівчани зуміли біль-менш на рівні протистояти супернику тільки у першій партії (25:17). А от дві наступні партії «Кальна» виграла іще легше (25:13 та 25:11 відповідно).
У другій грі на шляху «Кальні» стали волейболісти «Долини». Проте і це протистояння пішло по вже знайомому сценарію. Долиняни тільки у першій партії склали конкуренцію кальнянцям (25:20). Наступні ж партії були програні з рахунком 25:18 та 25:11.
Завершувався ігровий день «двобоєм» між «Долиною» та «Живчиками», у  якому вирішувалася доля 2 та 3 місць. У першій партії долиняни неочікувано легко обігрують опонентів з рахунком 25:13. Друга ж партія розпочалася під диктовку болехівчан. Проте вже невдовзі «Долина» вирівняла гру, скоротила до мінімуму відставання, а згодом ще й вирвала перемогу з рахунком 25:20. Можливо, такий перебіг подій дещо психологічно надламав суперника, адже у останній зіграній партії вони так і не змогли зібратися на нав’язати боротьбу лідеру програвши, у підсумку, з рахунком 25:16.
Після закінчення ігор команди-переможці були нагороджені медалями, грамотами та кубками. Окрім цього було визначено кращого гравця відкритого чемпіонату м.Болехова з волейболу U-21 сезону 2018 року.  Ним став Микола Дрешер із «Кальні».
Також, від імені міського голови Богдана Мельника, заступник міського голови Тетяна Лугова подякувала учасникам змагань за видовищні і цікаві ігри, толерантне ставлення до суперників та суддів, та висловила впевненість у тому, що наступного року у цьому залі збереться значно більше молодих спортсменів та глядачів, які будуть палко їх підтримувати!


Нові здобутки у новому році

Наполеглива праця і важкі зусилля болехівських борців не залишились безрезультатними. Вони показали вельми хороші результати на старті 2018 року. 10 січня відбувся 25 міжобласий турнір з греко-римської боротьби присвячений різдвяним святам в м....

Відбулися чергові змагання з баскетболу на Кубок міста Болехова

У суботу, 17 листопада, у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 відбувся традиційний відкритий Кубок м.Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 6 команд: «Болехів» (Болехів), «Болехів-2»...

Відкритий чемпіонат Болехова з баскетболу

23 червня 2018 року у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова відбувся черговий розіграш відкритого чемпіонату м.Болехова з баскетболу сезону 2018 року. Цього дня позмагатися та показати себе прибули наступні команди: «Спліт» (Болехів),...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація