Великі спортивні ігри Болехівщини
02 жов, 2017 0 Коментарів 1 136 Переглядів

Великі спортивні ігри Болехівщини

30 вересня 2017 року на міському стадіоні вже другий рік поспіль були проведені Великі спортивні ігри Болехівщини, які цього річ були присвячені 646-ій річниці міста Болехова. У змаганнях взяли участь 6 команд, а саме: «Болехівська ЗОШ №1», «Болехівська ЗОШ №2», «Тисів», «Прикарпатський лісогосподарський коледж», «Сонячна Січ» (Підбереж) та «Логос» (Витвицька ОТГ). Спортсмени даних команд змагалися у наступних видах спорту:
1. Біг 100 метрів. Хлопці та дівчата у вікових категоріях: кадети/кадетки (13-15 років), юнаки/юнки (16-17 років) та юніори/юніорки і старші (18 років і старші).
2. Біг 400 метрів. Дівчата у вікових категоріях: кадетки, юнки та юніорки і старші.
3. Біг 1000 метрів. Хлопці у вікових категоріях: кадети, юнаки та юніори і старші.
4. Естафета 4х100 метрів. Всі без будь-яких обмежень.
5. Стрибок у довжину з розбігу. Хлопці та дівчата у вікових категоріях: кадети/кадетки, юнаки/юнки та юніори/юніорки і старші.
6. Штовхання ядра. Хлопці та дівчата у вікових категоріях: кадети/кадетки, юнаки/юнки та юніори/юніорки і старші.
7. Поштовх гир. Хлопці у вікових категоріях: юнаки та юніори і старші.
8. Армреслінг. Хлопці та дівчата у вікових категоріях: кадети/кадетки, юнаки/юнки та юніори/юніорки і старші.
9. Перетягування канату. Всі без будь-яких обмежень.
За правилами турніру переможці визначалися у всіх вікових категоріях у кожному виді спорту як особистісні та, паралельно, кращий результат будь-якого представника певної команди у кожному виді спорту зараховувався їй до командного заліку.
Розпочалися ж змагання із Державного Гімну України та привітального слова заступника міського голови Тетяни Лугової, яка побажала спортсменам успіхів, наснаги, спортивних звершень та перемоги найсильнішим.
Чудова сонячна та, водночас, прохолодна погода була просто ідеальною для спортсменів, які під підбадьорливі крики друзів та партнерів по команді демонстрували свої максимальні результати.
Звичайно, перемога у спорт є основною метою, проте сьогодні, навіть у очах тих, хто не потрапляв до трійки призерів, сум та розчарування не з’являлися, а на змагальних майданчиках і бігових доріжках панувала дружня та святково піднесена атмосфера справжньої спортивної боротьби.
Після більш ніж 5 годин неперервної турнірної програми судді сповістили про завершення змагальної  частини, дали спортсменам 15 хвилин на відпочинок, а самі вирушили підбивати підсумки змагань. А для того, щоб присутні не нудьгували юні вихованці відділення греко-римської боротьби Болехівської ДЮСШ за цей час продемонстрували всім свої навики та вміння у виконанні прийомів та акробатичних трюків.
А от і пролунала команда до шикування. Стартувала заключна частина змагань на якій, в урочистій обстановці, грамотами та медалями, були нагороджені переможці та призери у всіх видах та вікових категоріях змагань. Загалом цього дня спортсмени вибороли 126 медалей різного ґатунку. 
Та на цьому нагородження не завершилося. Пам’ятними кубками були відзначені і кращі команди.
Отож, третє місце у Великих спортивних іграх Болехівщини 2017 року, неочікувано для всіх, зате доволі прогнозовано для суддів, виборола команда Тисова. Кубком за зайняте 2 місце була нагороджена команда «Сонячна Січ». А переможцем спортивних змагань присвячених 646-ій річниці міста Болехова стала команда «Логос» із сусідньої Витвицької ОТГ. 
Брязкіт медалей, рукостискання, посмішки та безліч фото на пам'ять. Саме так вкарбувалося в пам'ять закриття Великих спортивних ігор Болехівщини 2017 року.


Насичений спортивний місячник болехівських борців
Новини спорту травень. 2017

Насичений спортивний місячник болехівських борців

20-22 квітня в м.Тернопіль відбувся традиційний Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби «Орлятко-2017». Завітали на турнір юні борці з Молдови та Румунії, а також команди з інших міст та областей України, що тільки додавало напруженості та...

Звершення болехівських борців на Всеукраїнському та Міжнародному рівнях!

24-26 лютого в місті Nesvady (Словаччина) відбувся міжнародний турнір з греко-римської боротьби «Locdoborec» на який завітали команди із Словаччини, Угорщини, Чехії, Боснії і Герцоговини, Сербії, Хорватії, України, Ромунії, Польщі, Австрії та...

Юні спортсмени не залишилися без уваги Святого Миколая

Вже традиційно в м.Болехові, у переддень Дня Святого Миколая, за сприянням міського голови, наші діти поринають у святкову спортивну атмосферу змагального процесу, демонструючи своїм тренерам та суперникам нові висоти, які підкорилися їм упродовж...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація