Останні здобутки болехівських борців у 2016 році
26 гру, 2016 0 Коментарів 812 Переглядів

Останні здобутки болехівських борців у 2016 році

21-23 грудня у великому спортивному залі Долинської ДЮСШ відбувся Регіональний турнір з греко-римської боротьби присвячений пам’яті С.В.Гриня. На ці змагання приїхали команди з Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Рівненської, Луцької та Закарпатської областей. Також, на змаганнях, був присутній багаторазовий призер Європи та Світу, двохразовий учасник Олімпійських ігор О.С.Чернецький.
У запеклій боротьбі болехівські спортсмени вибороли такі місця: Богдан Бонковський (23кг) – 1 місце, Іван Павлів (25кг) – 1 місце, Олег Кидик (32кг) – 3 місце, Віктор Петрухін (35кг) – 3 місце, Іван Павлів (38кг) – 2 місце, Андрій Івасів (38кг) – 3 місце, Владислав Вігак (53кг) – 2 місце, Арсен Красівський (53кг) – 3 місце та Владислав Струтинський (69кг) – 2 місце.
А вже 23-25 грудня наші борці взяли участь у міжнародному турнірі з греко-римської боротьби пам’яті заслуженого тренера України М.В.Фетісова, що проходив у м.Київ. У турнірі прийняли участь 420 спортсменів із усіх куточків України, а також із Білорусії, Молдови та Словаччини.
Болехівчани, перші два кола, відборолися без поразок, впевнено перемагаючи своїх опонентів. У півфінальних сутичках за вихід у фінал боролися аж три наших спортсмени: Ігор Бонковський (32кг), Андрій Івасів (35кг) та Іван Павлів (38кг). Дані сутички виявились надзвичайно напруженими та драматичними. У вагових категоріях 32 та 35 кілограм наші борці вели, по ходу поєдинку, з відривом у 6 очок (нагадаю, що для чисто технічної перемоги потрібен відрив у 8 балів), але, на жаль, через ряд факторів, таких, як суддівство, адаптація та досвід, зазнали прикрих поразок. В результаті, найвищими здобутками болехівчан стали: Ігор Бонковський – 3 місце, Андрій Івасів та Іван Павлів – 5 місце.
Від початку вересня і до кінця грудня 2016 року учні відділення греко-римської боротьби Болехівської ДЮСШ взяли участь у 14 змаганнях і турнірах різного рівня, що є надзвичайно хорошим та обнадійливим показником.
У новому 2017 році хотілося б побажати нашим спортсменам тільки перемог та міцного здоров’я, адже попереду на них очікує іще багато випробувань, тренувальних буднів та звитяг.

Володимир Рошко, тренер болехівської ДЮСШ

Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби на призи випускників Долинської ДЮСШ
Новини спорту травень. 2016

Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби на призи випускників Долинської ДЮСШ

20-22 травня в м.Долина пройшов Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби на призи випускників Долинської ДЮСШ та 40-ка річчя заснування греко-римської боротьби на Долинщині. Взяти участь у змаганні приїхали понад 200 спортсменів з міст...

Вдалий виступ команди м.Болехова на обласних змаганнях з греко-римської боротьби

12-13 лютого 2016 року в м.Долина відбулися обласні змагання з греко-римської боротьби. Сюди з’їхались команди з Івано-Франківська, Косова, Долини та Болехова у загальній кількості 109 спортсменів. Даний турнір був свого роду відбором на попадання у...

Нові здобутки у новому році

Наполеглива праця і важкі зусилля болехівських борців не залишились безрезультатними. Вони показали вельми хороші результати на старті 2018 року. 10 січня відбувся 25 міжобласий турнір з греко-римської боротьби присвячений різдвяним святам в м....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація