Юні спортсмени відсвяткували День міста на борцівському килимі
26 вер, 2016 0 Коментарів 755 Переглядів

Юні спортсмени відсвяткували День міста на борцівському килимі

25 вересня 2016 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 відбувся 5 етап «Кубку Ліги Карпат Ю-10», турніру з греко-римської боротьби, приуроченому до 645-ї річниці м.Болехова.
У змаганнях взяли участь 6 команд, які змагалися за принципом «стінка на стінку». До нашого міста завітали команди із Стрия (СК «Ведмеді»), Долини («Долина-1» та «Долтна-2») та Тернополя. На жаль, у зв’язку із фінансовими проблемами та зміною тренерського складу, на турнір не прибула команда зі Львова.
Честь Болехова на борцівському килимі захищали одразу 2 команди. «Болехів-1» виступав у такому складі: Іван Павлів, Віталій Пристай, Ростислав Кирик, Вадим Погляд, Віктор Петрухін, Арсен Кремко, Максим Середяк. На жаль, у складі першої команди не виступав досвідчений Богдан Бонковський, який на даний момент проходить реабілітацію після отриманої травми. Проте, його місце зайняв молодший, але не менш амбітний спортсмен Данило Кидик, який напередодні проявив себе на Міжнародному турнірі у м.Виноградів Закарпатської області, де зайняв 3 місце.
«Болехів-2» був укомплектований наступними спортсменами: Тарас Олійник, Констянтин Кирик, Ігор Терлецький, Володимир Дяків, Денис Вагель, Денис Дудка, Ярослав Петрухін, Дмитро Федорів, Василь Суслик та Анна Козак. Саме ця команда, складена із молодших спортсменів, покликана змінити та підсилити, наступного року, команду «Болехів-1» у даному турнірі.
Розпочалися змагання зустріччю між командами «Болехів-1» та «Тернопіль», у якій наші спортсмени при нічийному рахунку 4:4, тільки завдяки кращій різниці балів (40:39) зуміли вибороти перемогу.
Наступними суперниками команди «Болехів-1» були, по черзі, команди «Долина-1», «Долина-2» та «Болехів-2» над якими були здобуті впевнені перемоги.
Заключним протистоянням для першої команди Болехова була сутичка із командою Стрия, котра на протязі попередніх турів даних змагань завжди була нашим основним і найнепоступливим суперником. Але сьогодні і рідні стіни надихали спортсменів на звитяги, котрі все ж таки здобули вирішальну перемогу із рахунком 5:3.
За підсумками 5 етапу «Кубку Ліги Карпат Ю-10» команди розподілилися наступним чином: 6 місце – «Долина-2», 5 місце – «Болехів-2», 4 місце – «Долина-1», 3 місце – «Стрий», 2 місце – «Тернопіль» та 1 місце – «Болехів-1». Право нагороджувати спортсменів була надано обласному депутату, директору Болехівської ЗОШ №1 Романюку Андрію Григоровичу, адже основна команда м.Болехова складена, переважно, саме з учнів підпорядкованого йому навчального закладу.
На завершення хотілося б відзначити те, що без підтримки Болехівської міської ради, управління освіти міськвиконкому, дирекції Долинської ДЮСШ та батьківського комітету дані змагання б не відбулися, адже підготовка до турніру такого рівня є клопіткою, виснажливою та не підйомною для вузького кола ентузіастів.

Володимир Рошко, тренер Болехівської ДЮСШ

Болехівчани тріумфують на черговому етапі Кубку Ліги Карпат
Новини спорту травень. 2016

Болехівчани тріумфують на черговому етапі Кубку Ліги Карпат

15 травня на теренах Болехівщини відбувся 3 тур Кубку Ліги Карпат у якому приймають участь спортсмени до 10 років. Команда м.Болехова, як і у попередніх двох турах, здобула впевнену перемогу залишивши позаду себе суперників із Стрия, Долини та...

Нові здобутки болехівських борців

9-11 грудня 2016 року в м.Тернопіль відбувся Всеукраїнський турнір пам’яті В.Д.Дем’яного. На ці змагання з’їхалось понад 250 спортсменів з різних областей України (Івано-Франківська, Закарпатська, Львівська, Рівненська, Київська, Сумська,...

Насичений місяць для болехівських борців

11 - 13 березня у місті Жмеринка відбувався Чемпіонат України серед юнаків 2001-2002 років народження. Цього року змагання зібрали 180 учасників та 30 тренерів! Місто Болехів на даних змаганнях представляли 5 спортсменів: Владислав Струтинській,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація