Відбувся Міжнародний юнацький турнір з греко-римської боротьби «Кубок Тячева-2021»
25 травень, 2021 0 Коментарів 1 047 Переглядів

Відбувся Міжнародний юнацький турнір з греко-римської боротьби «Кубок Тячева-2021»

22-23 травня у комплексі «Спортивна Арена Тячів» відбувся Міжнародний юнацький турнір з греко-римської боротьби «Кубок Тячева-2021», присвячений пам’яті видатного тренера – Заслуженого працівника фізкультури і спорту України, Почесного громадянина Тячева Йосипа Болдижара. 
Масштабні змагання відбулися за сприяння народного депутата України Василя Петьовки. Головним організатором турніру виступила громадська організація «Тячівські Вовки». Також він став восьмим реалізованим у Тячівській громаді проєктом, що співфінансується ЄС та Британською Радою в Україні у партнерстві з ГО «Молодіжна платформа» та Тячівською міською радою.
У змаганнях взяли участь понад 350 юних борців з різних міст України, а також запрошені гості з Німеччини. Юнаки мірялися силами у трьох вікових групах. Найкращих визначали судді міжнародної категорії. Турнір пам’яті Йосипа Болдижара зібрав у Тячеві чимало заслужених наставників з греко-римської боротьби. 
Поєдинки на килимі були напружені та видовищні. Своїх фаворитів активно підтримували вболівальники. В результаті сутичок визначилися переможці та призери змагань, які були нагороджені грамотами, медалями та кубками.
У загальнокомандному заліку на третьому місці опинилася команда з міста Костопіль, на другому місці – юні борці з Мукачева. А переможний Кубок вибороли господарі – збірна Тячева. Організатори запевняють: надалі міжнародний турнір з греко-римської боротьби пам’яті Йосипа Болдижара стане у Тячеві традиційним.

Болехівські борці також не оминули даний турнір. Достойно виступили на ньому та вибороли такі нагороди:

2011-2012р.н.
Костів Констянтин ???? 24кг
Колєв Юрій ???? 26кг
                  
2008-2010 р.н.
Мельник Андрій ???? 85 кг
                  
2005-2007р.н.
Кидик Олег ???? 51кг

Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам'яті кавалера ордена lll ст."За

8-9 листопада у місті Костопіль відбувся Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам'яті кавалера ордена lll ст."За мужність" Віталія Ставського. В турнірі приймали участь команди з різних куточків України та 2 команди з...

12-й Міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків та кадетів «Кубок Довбуша»

04-06 жовтня в місті Стрию відбувся 12-й Міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків та кадетів «Кубок Довбуша». Змагання зібрали близько 300 юних борців із 34 команд з України та 13 команд з Європи. Борці Болехівської ДЮСШ також...

Насичений спортивний місячник болехівських борців
Новини спорту травень. 2017

Насичений спортивний місячник болехівських борців

20-22 квітня в м.Тернопіль відбувся традиційний Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби «Орлятко-2017». Завітали на турнір юні борці з Молдови та Румунії, а також команди з інших міст та областей України, що тільки додавало напруженості та...

0 Коментарів

Авторизація