Болехівські борці вдало виступили на регіональному турнірі у місті Долина
08 чер, 2015 0 Коментарів 891 Перегляд

Болехівські борці вдало виступили на регіональному турнірі у місті Долина

З 5 по 7 червня 2015 року у м.Долина проходив регіональний турнір з греко-римської боротьби на призи випускників Долинської ДЮСШ. Позмагатися та продемонструвати всім свої вміння з’їхалися борці із Житомира, Тернополя, Львова, Червонограду, Березного, Виноградова, Тячева, Стрия, Долини та Болехова.
Привітати з відкриттям змагань юних учасників прибуло багато випускників відділення греко-римської боротьби Долинської ДЮСШ, серед яких два майстри спорту міжнародного класу, учасники олімпійських ігор (О.Чернецький та В.Рачиба), а також 25 майстрів спорту.
Учні Болехівської ДЮСШ, продемонструвавши високий рівень майстерності та прагнення до перемоги привезли додому 3 нагороди. Яцків Олександр (69 кг) здобув бронзу, а Олег Кидик (24 кг) та Андрій Івасів (29 кг) вибороли нагороди найвищого ґатунку. Тренує юних спортсменів тренер Володимир Рошко.
Окрім цього іще декілька болехівчан, котрі виступають за Долинську ДЮСШ зуміли вибороти наступні нагороди: Олександр Чакір (63 кг) – 1 місце (тренер Віктор Яцків), Назар Романів (76 кг) – 2 місце (тренер Тарас Лесів) та Олег Барабаш (100 кг) – 1 місце ( тренер Юрій Проців).
Даний турнір став заключним у цьому навчальному році. Всі спортсмени підуть на короткий відпочинок, для того, щоб набравшись сил, приступити до тренувань з новим завзяттям, що у підсумку обов’язково вильється у чергові тріумфи та здобуті перші місця, чого щиро їм і бажаємо!

Тренер Болехівської ДЮСШ Володимир Рошко

Останні здобутки болехівських борців у 2016 році

21-23 грудня у великому спортивному залі Долинської ДЮСШ відбувся Регіональний турнір з греко-римської боротьби присвячений пам’яті С.В.Гриня. На ці змагання приїхали команди з Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Рівненської, Луцької та...

Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби на призи випускників Долинської ДЮСШ
Новини спорту травень. 2016

Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби на призи випускників Долинської ДЮСШ

20-22 травня в м.Долина пройшов Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби на призи випускників Долинської ДЮСШ та 40-ка річчя заснування греко-римської боротьби на Долинщині. Взяти участь у змаганні приїхали понад 200 спортсменів з міст...

Травневі здобутки юних болехівських борців
Новини спорту травень. 2018

Травневі здобутки юних болехівських борців

12.05.2018 року у м.Сарни відбувся традиційний турнір з греко-римської боротьби на призи міського голови Усіка С.Б. Вихованці Болехівської ДЮСШ вибороли, на даному турнірі, наступні нагороди: Кидик Данило – 1 місце, Василенко Вадим та Іванишин Анна...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація