Відбувся черговий чемпіонат міста Болехова з баскетболу
25 сер, 2014 0 Коментарів 843 Перегляди

Відбувся черговий чемпіонат міста Болехова з баскетболу

23 серпня у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 відбувся відкритий чемпіонат міста Болехова з Баскетболу, який цього року був присвячений Дню Незалежності України. Участь у змаганнях взяли 6 команд з Івано-Франківської (Болехів, Болехів-2, Долина) та Львівської  (Моршин, Самбір, Новий розділ) областей, ігри між якими, вже традиційно, обслуговувала суддівська колегія з міста Івано-Франківська. Всі команди волею жеребу були розподілені у групи “А” (Долина, Новий Розділ, Самбір) та “Б” (Болехів, Моршин, Болехів-2). 
Розпочався турнір урочистим відкриттям під звуки Гімну та підняття капітанами команд Державного Прапора. Згодом, із привітальним словом перед усіма присутніми виступили організатори змагань, котрі побажали учасникам хорошої гри, тільки приємних емоцій, нових вражень та звершень. І, допоки учасники пішли готуватися до стартових ігор, на майданчику під запальну музику із своїм привітальним танцем виступив гурт “Екстрім”. Дівчата остаточно розворушили спортсменів та зарядили їх своєю енергією.
У дебютному поєдинку змагань зійшлися команди Нового Роздолу та Самбора. Останнім вдалося одразу захопити лідерство та пронести його на протязі усього матчу, який закінчився з рахунком 30:46.
Згодом на паркеті поборолися колективи Моршина та Болехова-2. Не зважаючи на значну перевагу у рості моршинська команда неочікувано поступається більш організованим та наполегливішим болехівським юнакам з рахунком 40:42.
Третя зустріч визначала сильнішого з-поміж Долини та Нового Роздолу. Програвши у першому поєдинку хлопці з Нового Роздолу так і не зуміли реабілітуватися у другому, знову програють з рахунком 73:41 та покидають змагання.
У наступній грі Моршин зустрічався вже з іншою болехівською командою, яка знову ж таки зуміла здобути перемогу з рахунком 51:33, після чого наші сусіди також зійшли з дистанції у боротьбі за чемпіонство.
Завершальна гра у групі “А” пройшла між командами Долини та Самбора. Саме у цій грі визначався один з фіналістів змагань. Команди демонстрували дійсно хорошу та рівну гру. Практично у кожному наступному періоді ініціатива переходила від однієї сторони до іншої і тільки за декілька секунд до фінального свистка долиняни змогли вирвати таку бажану перемогу з рахунком 45:43.
У групі “Б”  остання гра виявила кращу з двох болехівських колективів. З рахунком 41:32 тріумфує перша команда Болехова.
У грі за третє місце Самбору протистояв Болехів-2, який не зумів нав'язати серйозної боротьби своєму опоненту. Рахунок матчу 31:48. Гості із Самбора, котрі для участі у турнірі подолали близько ста кілометрів, виборюють бронзові нагороди.
У фіналі, вже який рік підряд, зустрілися Болехів та Долина. Гра розпочалась під диктовку Долини, проте ближче до середини ігрового часу болехівчани вирівняли ситуацію та практично знівелювали відставання у рахунку. Але для того, щоб переломити хід поєдинку сил Болехову так і не вистачило. Починаючи із третього періоду долиняни почали нарощувати відставання та перемогли у підсумку із рахунком 51:62.
По завершенні змагальної частини відбулося нагородження призерів. Грамотами та медалями були відзначені бронзові (Самбір) та срібні (Болехів) призери. Також була вручена традиційна нагорода кращого гравця турніру. Ним став сімнадцятирічний Юзефчик Олег із Самбора.
На завершення, грамотами, золотими медалями та кубком була нагороджена команда Долини, переможець відкритого чемпіонату міста Болехова з баскетболу сезону 2014 року.


Завершився черговий відкритий чемпіонат міста Болехова з баскетболу

28 березня 2015 року вже 4 рік поспіль, у приміщені спортивного залу ЗОШ №1, відбувся відкритий чемпіонат м.Болехова з баскетболу. Участь у турнірі взяли 6 команд, які волею жеребу було розподілено на 2 групи. До групи «А» увійшли: «Болехів»,...

У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу
Новини спорту травень. 2017

У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу

6 травня 2017 року у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова відбувся черговий розіграш відкритого чемпіонату м.Болехова з баскетболу сезону 2017 року. Цього дня позмагатися та показати себе прибули наступні команди: «Спарта» (Болехів),...

Відбулися чергові змагання з баскетболу на Кубок міста Болехова

У суботу, 17 листопада, у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 відбувся традиційний відкритий Кубок м.Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 6 команд: «Болехів» (Болехів), «Болехів-2»...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація