Завершився черговий відкритий чемпіонат міста Болехова з баскетболу
30 бер, 2015 0 Коментарів 830 Переглядів

Завершився черговий відкритий чемпіонат міста Болехова з баскетболу

28 березня 2015 року вже 4 рік поспіль, у приміщені спортивного залу ЗОШ №1, відбувся відкритий чемпіонат м.Болехова з баскетболу. Участь у турнірі взяли 6 команд, які волею жеребу було розподілено на 2 групи. До групи «А» увійшли: «Болехів», «Прикарпатський лісогосподарський коледж» та «Новий Розділ». У групі «Б» змагалися : «Долина», «Моршин» та «Спарта» (Болехів). Обслуговував ігри спеціально запрошений суддя з м.Івано-Франківська.
Розпочалися змагання із привітального слова організаторів та підняття Державного Прапора під акомпанемент, виконаного вживу учасниками змагань, гімну.
Першими на майданчику зустрілися команди Болехова та Нового роздолу. Протягом двох чвертей між опонентами точилася рівна боротьба. Проте починаючи із третього періоду гості з Роздолу, в першу чергу завдяки великій кількості трьохочкових кидків, зуміли переломити хід поєдинку та здобути перемогу з рахунком 53:58.
У сусідній групі інша місцева команда «Спарта» перевірила на стійкість команду з Долини. Наші сусіди виявилися не готові до запропонованого їм темпу та якості гри. Заволодівши ініціативо іще у першій чверті болехівчани впевнено довели гру до перемоги (45:34).
Третя гра знову приносить перемогу «Новому Роздолу». Цього разу під їх натиском не встояла команда «Прикарпатського лісогосподарського коледжу», яка проваливши старт поєдинку, так і не змогла нав’язати супернику серйозний бій.
Наступне протистояння у групі «Б» подарувало нам справжню інтригу. Команда «Долини» потужно відіграла першу половину зустрічі проти «Моршина» встановивши комфортний для себе рахунок 30:13. І, коли всі подумали, що доля поєдинку вже вирішена «Моршин», у третій чверті, демонструє неймовірний «камбек» та скорочує 17-очкове відставання до 5 пунктів. Такий хід подій змусив долинян швидко та кардинально перебудувати власну гру, які в підсумку, хоч і з великими потугами, проте зуміли відстояти здобуту перевагу. Матч завершився з рахунком 47:44.
У передостанній грі групового етапу зустрічалися «Прикарпатський лісогосподарський коледж» та «Болехів». Студенти розпочали свою другу гру набагато активніше та результативніше. Щоправда більш досвідчені болехівчани теж не дрімали. Оформивши невелику перевагу у першому періоді (8:13) «Болехів» поступово нарощував здобутий «гандикап» і так і не дозволив супернику наблизитися до себе. Фінальний свисток фіксує перемогу 56:34.
Завершувала груповий етап зустріч між «Моршином» та «Спартою». Курортники доволі неочікувано та впевнено повели у рахунку, тим самим дезорієнтувавши болехівчан. На протязі першої половини гри розрив у рахунку, хоч і не катастрофічно, проте вперто збільшувався очко за очком. На перерву команди пішли за рахунку 23:16.
Перелом настав у третій чверті. «Спарта», розуміючи чим може обернутися для них поразка, видала настільки динамічну та організовану гру, що суперник просто не міг не похитнутися. Перед заключною чвертю болехівчани вирівнюють рахунок (27:27), а з наближенням фінального свистка виривають надважку перемогу з рахунком 30:31.
По завершенні групового етапу на паркеті, у боротьбі за 3 місце, зійшлися «Болехів» та «Долина». Всі присутні очікували стати свідками чергової інтриги у традиційно принциповому протистоянні, але, ще із стартових хвилин, болехівчани продемонстрували, хто, сьогодні, справжній господар на майданчику. Очкова прірва між командами росла від періоду до періоду і лиш на фінішній прямій «Долина» спромоглася на штурм та відіграла близько 10 очок. Проте і цього виявилось замало. «Болехів» здобуває перемогу (50:40) та посідає 3 сходинку.
Фінальний поєдинок подарував нам іще одну приємну несподіванку. Команда «Нового Роздолу», яку всі вважали явним фаворитом, неочікувано поступається спартанцям у першій чверті (10:13). Сприйнявши це за випадковість «Новий Розділ» поступається і за підсумком першої половини гри (21:32). Окрилена успіхом та таким близьким і спокусливим блиском золотих нагород «Спарта» продовжувала гру у тому ж дусі та під оплески уболівальників здобула надзвичайно красиву та бажану перемогу (43:57).
По завершені змагань усі призери були нагороджені грамотами та медалями. Традиційно було визначено кращого гравця турніру. Ним став Сергій Досин із «Спарти». Кульмінацією важкого та виснажливого дня стало вручення кубку команді «Спарта» – переможцю відкритого чемпіонату м.Болехова з баскетболу сезону 2015 року.
До вашої уваги склад команди чемпіонів м.Болехова з баскетболу: Василь Іванейко, Олег Боднар, Василь Корпан, Мирон Кудибин, Сергій Досин, Роман Іванейко та Василь Федорко.



Змагання з баскетболу з нагоди Дня міста

18 серпня 2013 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 відбулися змагання з баскетболу присвячені Дню міста. У цей день між собою змагалися Долина, Болехів та Прикарпатський лісогосподарський коледж. Ігровий день розпочався зустріччю між Болеховом...

Відбувся черговий чемпіонат міста Болехова з баскетболу

23 серпня у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 відбувся відкритий чемпіонат міста Болехова з Баскетболу, який цього року був присвячений Дню Незалежності України. Участь у змаганнях взяли 6 команд з Івано-Франківської (Болехів, Болехів-2, Долина) та...

У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу
Новини спорту травень. 2017

У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу

6 травня 2017 року у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова відбувся черговий розіграш відкритого чемпіонату м.Болехова з баскетболу сезону 2017 року. Цього дня позмагатися та показати себе прибули наступні команди: «Спарта» (Болехів),...

0 Коментарів

Авторизація