У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу
08 травень, 2017 0 Коментарів 1 080 Переглядів

У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу

6 травня 2017 року у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова відбувся черговий розіграш відкритого чемпіонату м.Болехова з баскетболу сезону 2017 року. Цього дня позмагатися та показати себе прибули наступні команди:  «Спарта» (Болехів), «Спліт» (Болехів), «Дол-Бол» (Болехів), «Анонсер» (Долина), «Самбір» (Самбір) та «Firman Team» (Новий Розділ).
Волею жеребу та на основі минулорічних результатів команди були розподілені на 2 групи. До групи «А» увійшли: «Самбір», «Дол-Бол» та «Спліт». У групу «Б» потрапили: «Firman Team», «Спарта» та «Анонсер».
Розпочалися змагання із Державного Гімну та підняття капітанами команд прапора України. Згодом із привітальним словом перед учасниками змагань виступила заступник міського голови Тетяна Лугова, яка привітала спортсменів, побажала їм наснаги, азарту та перемоги сильнішому.
У групі «А» команда «Спліт» не змогла скласти серйозної конкуренції своїм суперникам поступившись спочатку «Самбору» (39:21), а згодом і «Дол-Болу» (74:35). 
Натомість у очній зустрічі самбірських та болехівських баскетболістів, у якій вирішувалася доля першого місця у групі, на нас очікувала справжня драма. Перший період гри закінчився справедливим паритетом (8:8). У другому періоді «Дол-Бол» зумів вибороти 1 очко переваги (21:22). А от третій період став для них провальним. «Самбір» заграв активніше, підкріпивши свої потуги більш влучними кидками, що, у підсумку, дало їм непоганий гандикап по завершенні періоду (35:29). Здавалося, остання чверть мала би іще більше закріпити переможний рахунок «Самбора», проте, сталося зовсім по іншому. Болехівчани зуміли відшукати в собі внутрішні резерви та провести найбільш видовищний відрізок гри на всьому турнірі. Всього за 7 хвилин вони набрали 27 очок на противагу всього 15 очкам, які здобув «Самбір», та, у підсумку, вирвати яскраву заслужену перемогу з рахунком 50:56.
У групі «Б» 1 місце доволі впевнено виборола команда «Firman Team» здолавши «Анонсер» з рахунком 48:29 та «Спарту» з рахунком 48:28.
У очній же зустрічі між зазнавшими поразки командами перемогу святкувала «Спарта» (53:29).
За результатами ігор групового етапу у поєдинку за 3 місце зустрілися «Спарта» та «Самбір». Попри те, що інтрига зберігалася на протязі усього поєдинку, «Самбір» постійно зберігав невеликий очковий відрив, котрий дещо зріс у останній чверті та висвітлив фінальний рахунок на табло (40:55). 
За перше ж місце, у фінальній сутичці, позмагалися «Дол-Бол» та «Firman Team». Дана гра пройшла практично по аналогічному сценарію із попередньою. Болехівчани зберігали комфортний для себе рахунок від стартової чверті і аж до фінального свистка (51:62). Болехівчани символічно тріумфують на відкритому чемпіонаті м.Болехова з баскетболу.
По завершенні змагань відбулося урочисте нагородження команд-призерів, гравці яких були нагородженні грамотами та медалями. А команда-переможець отримала ще й символічний кубок відкритого чемпіонату м.Болехова з баскетболу сезону 2017 року.
До вашої уваги склад команди-чемпіона: Олег Олійник, Юрій Порхал, Богдан Бобик, Іван Рожак та Сільвестер Матішак.
Додатково була вручена також і традиційна для даного турніру нагорода кращого гравця, яку цьогоріч отримав гравець команди «Дол-Бол» Іван Рожак.


Відкритий чемпіонат Болехова з волейболу U-21

08 липня 2018 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 відбувся відкритий чемпіонат м.Болехова з волейболу U-21. Такі змагання із віковими обмеженнями (юнаки до 21 року) проходили в нашому місті вперше, чим можна пояснити невелику кількість команд....

Відбулися чергові змагання з баскетболу на Кубок міста Болехова

У суботу, 17 листопада, у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 відбувся традиційний відкритий Кубок м.Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 6 команд: «Болехів» (Болехів), «Болехів-2»...

Відкритий чемпіонат Болехова з баскетболу

23 червня 2018 року у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова відбувся черговий розіграш відкритого чемпіонату м.Болехова з баскетболу сезону 2018 року. Цього дня позмагатися та показати себе прибули наступні команди: «Спліт» (Болехів),...

0 Коментарів

Авторизація