Змагання з баскетболу з нагоди Дня міста
19 сер, 2013 0 Коментарів 786 Переглядів

Змагання з баскетболу з нагоди Дня міста

18 серпня 2013 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 відбулися змагання з баскетболу присвячені Дню міста. У цей день між собою змагалися Долина, Болехів та Прикарпатський лісогосподарський коледж.
Ігровий день розпочався зустріччю між Болеховом та Долиною. Упродовж 3 чвертей на майданчику точилася рівна боротьба з обопільними шансами на успіх. І лишень останній період визначив сильнішого. Команда Долини зуміла знайти в собі сили та здолати господарів змагань (41:48).
У другому поєдинку зустрічалися Коледж та Долина. Ніхто й не очікував, що наші студенти продемонструють настільки високий рівень майстерності. Взявши ініціативу в свої руки іще на початку поєдинку Коледж впевнено довів гру до своєї переконливої перемоги (60:42).
У заключному протистоянні силами помірялися Болехів та Коледж. Жодна з команд не мала наміру поступатися, що і підтвердив рахунок після першої половини зустрічі 20:19. Проте починаючи із третього періоду болехівчани зуміли переломити гру та збільшити відставання, що і принесло їм у підсумку перемогу (51:35).
Підсумовуючи проведений турнір суддівська бригада змушена була розподілити місця керуючись різницею забитих та пропущених м’ячів, адже кожна із команд здобула по одній перемозі та зазнала по одній поразці. Отож переможці розташувалися наступним чином: третє місце посідає Прикарпатський лісогосподарський коледж, другими стають долиняни, а на першу сходинку піднімається команда Болехова.


Змагання з волейболу з нагоди Дня міста

У неділю, 11 серпня у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 м. Болехова стартували спортивно-масові заходи з нагоди Дня міста. Першими між собою змагалися волейболісти. На старт змагань вийшли 4 команди: «Болехів», «Долина», «Вигода» та «Прикарпатський...

Кубок пам’яті тренера С.М.Романишина

12 жовтня 2013 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова вже третій рік поспіль відбулися змагання з баскетболу на кубок міста пам’яті тренера С.М.Романишина. Цьогоріч участь у змаганнях взяли 6 команд, котрі продемонстрували нам неабиякий...

Завершився черговий відкритий чемпіонат міста Болехова з баскетболу

28 березня 2015 року вже 4 рік поспіль, у приміщені спортивного залу ЗОШ №1, відбувся відкритий чемпіонат м.Болехова з баскетболу. Участь у турнірі взяли 6 команд, які волею жеребу було розподілено на 2 групи. До групи «А» увійшли: «Болехів»,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація