Кубок пам’яті тренера С.М.Романишина
14 жов, 2013 0 Коментарів 988 Переглядів

Кубок пам’яті тренера С.М.Романишина

12 жовтня 2013 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова вже третій рік поспіль відбулися змагання з баскетболу на кубок міста пам’яті тренера С.М.Романишина. Цьогоріч участь у змаганнях взяли 6 команд, котрі продемонстрували нам неабиякий рівень майстерності гри у баскетбол. Хоча, переважна більшість команд складалася з місцевих гравців (Болехів та Долина), гостроти у протистояннях додавали спритні та технічні «легіонери», які завітали до нас зі Львова, Самбора та Нововолинська.  Також, вже по традиції, обслуговувати поєдинки були запрошені досвідчені судді з Івано-Франківська. 
Розпочався турнір  державним гімном та підняттям прапора. З привітальним словом виступив заступник міського голови Ігор Герецький. Згодом всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Степана Мироновича Романишина – людини, котра зробила неоціненний внесок у розвиток баскетболу на Долинщині та Болехівщині.
За допомогою жеребу всі команди були розподілені на 2 групи. Група А: «Руський Болехів», Ветерани ДЮСШ» та «Група Здоров’я». Група Б: «Долина», «Прикарпатський лісогосподарський коледж» та «Випускники ДЮСШ».
У першій грі між собою змагалися «Група Здоров’я» - переможці другого розіграшу даного Кубку та новачки такого роду змагань «Руський Болехів». Як і прогнозувалось, серйозного опору дебютанти вчинити не спромоглися. Матч завершився з рахунком 40:11.
У другій грі мірялися силами «Прикарпатський лісогосподарський коледж» та «Випускники ДЮСШ. Будучи одними з фаворитів змагань, студенти підтвердили свій статус та зуміли здолати опонентів (35:18).
Наступними на паркет вийшли «Ветерани ДЮСШ» та «Руський Болехів». Знову ж таки, спортсмени з Руського Болехова так і не змогли всерйоз нав’язати боротьбу ветеранам. Поєдинок завершився з рахунком 46:25.
Четвертий матч повинен був внести ясність щодо розподілу місць у групі Б. Між собою змагалися команди «Долмна» та «Прикарпатський лісогосподарський коледж». Навчені досвітом минулих змагань («Коледж» обігрував «Долину» на турнірі з нагоди Дня м.Болехова) долиняни підсилилися новими гравцями та не залишили шансів наймолодшій команді цьогорічного розіграшу Кубку (71:37).
Одразу ж наступна гра вирішувала подальшу долю команд у групі А, де «Ветерани ДЮСШ» - переможці першого розіграшу даного Кубку, протистояли «Групі Здоров’я». Ветерани одразу ж взяли гру під свій контроль та по завершені першої половини гри вели з рахунком 15:8. Проте так легко здаватися опоненти наміру не мали. У третьому періоді всіх присутніх очікувала несподіванка. «Група Здоров’я» зуміла не тільки нівелювати відставання, а й вийти уперед (19:21). Саме остання чверть і була найцікавішою. Кожне здобуте очко поперемінно виводило команди у лідируючі позиції. У підсумку саме «Ветерани» зуміли правильніше розподілити свої сили та тактично грамотніше довели поєдинок до власної перемоги 33:28.
На останню гру групового етапу вийшли команди «Долини» та «Випускників ДЮСШ», які продемонстрували нам неочікувано цікавий та непередбачуваний матч. Випускники, у порівнянні із першим їхнім поєдинком, зуміли віднайти власну гру та практично на рівних змагалися із грізним суперником. Гості з Долини тільки під завершення відведеного їм часу зуміли здолати опонентів (60:42).
По завершені групового етапу нас очікували іще дві найцікавіші гри. Право позмагатися за третє місце здобули «Прикарпатський лісогосподарський коледж» та «Група Здоров’я». Студенти, відпустивши суперників у відрив, так і не знайшли у собі сили щоб переломити хід поєдинку (31:64). «Група Здоров’я» здобуває бронзові нагороди.
У фінальному поєдинку нас очікувало яскраве протистояння «Ветеранів ДЮСШ» та «Долини». Рівна та непоступлива гра, боротьба на кожному клаптику поля, красиві проходи до кільця, влучні трьох очкові кидки, все це глядачі мали змогу спостерігати упродовж усього матчу.
Перша половина гри неочікувано пройшла під диктовку «Ветеранів» (32:28). У другій же половині долиняни,  завдяки надзвичайній волі до перемоги, все таки зуміли наздогнати болехівчан та вирвати першу сходинку п’єдесталу у суперників із рук. (56:68).
Після фінального свистка організатори змагань грамотами та медалями нагороджували переможців. Кращим гравцем проведеного турніру став Іван Рожак (Долина).За зайняте третє місце вітання приймала «Група Здоров’я». Срібні нагороди цього річ здобули «Ветерани ДЮСШ». Тріумфаторами  ж змагань з баскетболу на розіграш Кубку міста пам’яті тренера С.М.Романишина 2013 року стає команда міста Долини. Саме їм, як кульмінація змагань, був вручений перехідний Кубок пам’яті С.М.Романишина, котрий найближчий рік перебуватиме у наших сусідів.


Відбувся кубок Болехова з баскетболу

У суботу, 9 листопада 2019 року, у приміщені спортивного залу Болехівського ліцею №1 «Академічнго» відбувся традиційний відкритий Кубок міста Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. У цей день позмагатися виявили бажання...

Відбувся 4-ий щорічний розіграш кубку міста Болехова з баскетболу присвячений пам’яті тренера

19 жовтня 2014 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 вже четвертий рік поспіль було розіграно кубок м.Болехова з баскетболу присвячений пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 4 місцеві команди («Снікерс»,...

Відбулися чергові змагання з баскетболу на Кубок міста Болехова

У суботу, 17 листопада, у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 відбувся традиційний відкритий Кубок м.Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 6 команд: «Болехів» (Болехів), «Болехів-2»...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація